Vælg landVælg land
Danmark - Erhverv

Virksomhedsprofil

Tarkett A/S en del af gulvkoncernen Tarkett Group, som blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett og Sommer. Koncernen producerer over 247 mio. kvadratmeter gulve og vægge om året og har ca. 11.000 ansatte verden over. Omsætningen var i 2013 ca. 2,5 mia. EURO.

Med 120 års erfaring i over 100 lande er Tarkett den førende virksomhed inden for gulvløsninger til såvel private hjem som offentlige miljøer. Gennem Tarketts salgsafdeling i Danmark markedsføres gulve og vægge til private hjem såvel som hele funktionsløsninger til gulve og vægge i offentlige miljøer. Vi tilbyder et rigt sortiment af vinylgulve, trægulve, laminatgulve, linoleum, tekstilgulve og vådrumsgulve og -vægge.

I Sverige produceres trægulvene på fabrikken i Hanaskog og vinylgulvene til offentlige miljøer på fabrikken i Ronneby.

 -Virksomhedsbrochure

 -Årsregnskab 2011

Mission

- At lancere nyskabende produkter i inspirerende design, som bidrager til trivsel både i private hjem og på arbejdspladser.

- Tilbyde beslutningstagere i offentlige miljøer intelligente løsninger til gulve og sportsgulve, som kan give et højt afkast af investeringerne.

- Fremme talent og foretagsomhed blandt vores ansatte, så vi opnår resultater, der tilfredsstiller både kunder og aktionærer.

Varemærker og produktsortiment

Dette websted har til formål at hjælpe alle slutbrugere af gulve og vægge med at finde de rette materialer, mønstre og farver i vores store sortiment

- Gulve og vægge til hjemmet
- Gulve, vægge og komplette funktionsløsninger i offentligt byggerier og erhvervsområder
 

Faguddannede gulvforhandlere/-entreprenører

Salg af gulve til private såvel som til professionelle gulvindkøbere foregår altid via Tarketts faguddannede og professionelle gulvforhandlere, tømmerhandlere og gulventreprenører. Dette websted har til formål at hjælpe alle slutbrugere af gulve og vægge med at finde de rette materialer, mønstre og farver i vores store sortiment.

- Find en forhandler i nærheden!