SoundLogic med ny lyddæmpende korkbagside

Nu med lyddæmpende korkbagside i naturmateriale

Nye designs og lyddæmpende korkbagside

Laminat er et fantastisk gulvmateriale til dit hjem. Det er pænt og fås i mange designs uden at koste for meget. Det er også slidstærkt, ridsefast og især velegnet til familier med hund og børn. Nu har vi opdateret SoundLogic-kollektionen med fem nye designs og en ny lyddæmpende korkbagside af naturmaterialer. 

Gulvene har et naturtro udseende og består af over 80 % træfibre. Nærmere et ægte trægulv kommer du næppe. Billedet viser Rustic Oak Nature, et flot plankegulv i varme, hjemlige nuancer. Vores laminatgulve kan kombineres med gulvvarme. 

Nye laminatdesigns

I vores laminatkollektioner finder du alt fra stenmønstre og plankegulve til klassisk sildeben.

Mønstre, farver og udtryk går fra det mørke til det lyse, fra det stilrene til det rustikke og fra innovative til klassiske designs. På billedet vises Light Grey Oak, et lysegråt plankegulv med trædesign.

I SoundLogic-kollektionen finder du også 2- og 3-stavsgulve, som giver et harmonisk udtryk i hjemmet. Her ser du Nature Oak 2-stav. Med vores i alt 32 laminatdesigns og tre plankestørrelser kan du skabe din egen stil med naturlige strukturer eller glatte overflader. Der findes laminatgulve til enhver smag. 

Kollektionen indeholder også varme, mørkere nuancer, som kan skabe hygge i et hvilket som helst hjem. Vintage Oak Brown på billedet passer godt til helt hvide vægge. Vores laminatgulve giver dig en oplevelse af ægte sten eller træ i hjemmet. 

Nemt at lægge og vedligeholde

Et laminatgulv er let at montere ved hjælp af nogle få basisværktøjer og kan lægges oven på et eksisterende gulv, så længe gulvet er plant.

Alle gulve i SoundLogic-kollektionen har en integreret akustikbagside af kork, som betyder, at du ikke skal anvende ekstra underlag. Lægningen bliver derfor hurtigere og mere kosteffektiv. 

Under vores øvrige laminatgulve anbefaler vi, at du lægger et lyddæmpende underlag for at gøre gulvet endnu mere støjsvagt og behageligt at gå på.  

Rengøringen klares nemt med en tør fibermoppe eller en støvsuger.

Sådan lægger du dit laminatgulv

Sådan vedligeholder du dit laminatgulv

Vores kollektioner

SoundLogic Opdateret kollektion med ny, lyddæmpende korkbagside, som findes i mange fine trædesigns. 

Til SoundLogic-kollektionen

Long Boards Lange planker med naturtro struktur. Årringe og knaster giver oplevelsen af ægte træplanker.

Til Long Boards-kollektionen

Lamin’Art Naturtro sten-og sildebensmønstre.
Det tidløse sildebensmønster er designet, så gulvet ser ud til at fortsætte i det uendelige. Samtidig smelter samlingerne sammen takket være en eksklusiv designteknik.

Til Lamin’Art-kollektionen

Woodstock – Harmoniske planker i lyse behagelige farver.

Til Woodstock-kollektionen

 

Essentials – Laminat i naturtro planker med elementer af knaster og tydelige årringe. Klassisk moderne trædesign med et rustikt udseende.

Til Essentials-kollektionen

Billedgalleri

Anbefalede kollektioner