33 nye designs i vores nye laminatkollektion

33 nye designs i vores nye laminatkollektion

Slidstærkt og naturligt

Laminat er et fantastisk gulvmateriale til dit hjem. Det er holdbart, modstandsdygtigt overfor ridser og især velegnet til familier med hunde og børn. Med nutidens designteknik får du ikke kun et utrolig robust gulv, men også et pænt gulv i mange stilarter, uden at det koster for meget.

Tarketts laminatgulve giver dig en naturtro følelse af sten- eller træ. Gulvene består af 80 % træfibre, der giver en naturlig varme i dit hjem, og kan også kombineres med gulvvarme.

Nærmere et rigtigt trægulv kommer du ikke. Med et design, der ligner det ægte materiale, får du et rigtig godt gulv for dine penge. 

33 nye designs i vores nye laminatkollektion

I vores nye laminatkollektion finder du alt fra klassiske træplanker til fantastiske stenmønstre og sildeben. Mønstre, farver og udtryk går fra det mørke til det lyse, fra det stilrene til det rustikke og fra innovative til klassiske designs.

Nemt at lægge og vedligeholde

Et laminatgulv er let at montere ved hjælp af nogle få basisværktøjer og kan lægges oven på et eksisterende gulv, så længe gulvet er plant. Vi anbefaler, at du lægger et lyddæmpende underlag som dæmper lyden og øger komforten. Soundlogic-kollektionen har et indbygget underlag. Du kan nemt rengøre gulvet med en tør fibermoppe eller en støvsuger.

Sådan lægger du dit laminatgulv

Vores kollektioner

SoundLogic – Støjsvagt og behageligt med følelsen af et ægte ludbehandlet fyrretræsgulv og med lyddæmpende akustikbagside.

Til SoundLogic-kollektionen

Long Boards – Lange planker med naturtro struktur. Årringe og knaster giver følelsen af en ægte træplanke.

Til Long Boards-kollektionen

Lamin’Art Naturtro sten-og sildebensmønstre.
Det tidløse sildebensmønster er designet, så gulvet ser ud til at fortsætte i det uendelige. Samtidig smelter samlingerne mere sammen takket være en eksklusiv designteknik.

Til Lamin’Art-kollektionen

Woodstock – Harmoniske planker i lyse behagelige farver.

Essentials – Laminat i naturtro planker med elementer af knaster og tydelige årringe. Klassisk moderne trædesign med et rustikt udseende.

Til Woodstock-kollektionen
Til Essentials-kollektionen
 

Billedgalleri