SoundLogic med ny lyddæmpende korkbagside

Nyhed! Chevron-sildeben, pletparket og planker

Ny laminatkollektion med klassiske mønstre

Laminat er et godt alternativ til traditionelle trægulve og fås til en god pris. Det er slidstærkt og ridsefast og er velegnet til aktive familier med hund og børn. 

I den nye kollektion Woodstock XL samler vi vores mest elegante designs: tidløse to-meters planker, klassisk Chevron- sildebens og rudemønstre (fletparket) i forskellige nuancer. Woodstock-gulvene er kendetegnet ved en naturtro overfladestruktur, som giver fornemmelsen af ægte træplanker.

Tarketts laminatgulve består af 83-87 % råvarer fra vedvarende kilder og fungerer fint sammen med gulvvarme. Alt træ er PEFC-certificeret, hvilket sikrer, at råvaren er produceret med respekt for både skovarbejderen og skoven.

Laminat er et godt alternativ til traditionelle trægulve og fås til en god pris

Fra stilrent til rustikt i 31 designs

Tarkett tilbyder fem laminatkollektioner med 31 mønstre i tre formater. Det giver et alternativ til de fleste trægulve i vores mest populære stilarter.

Woodstock XL Wide – elegante formater

Woodstock XL tilbyder stilfulde formater som lange planker, Chevron- sildeben og rudemønstre (fletparket). Den matte overflade og den naturtro tekstur med åretegninger og knaster giver følelsen af et tidløst parket- eller plankegulv. Plankegulvene er enten to-meters planker (205 x 25 cm) eller ekstra brede (129 x 33 cm).

Woodstock XL Long

Gulvene i Woodstock XL Long har ekstra lange og brede planker og en præget overflade, der giver en ægte fornemmelse af træ. Det skaber en luksuriøs følelse, hvor du får udseendet af et klassisk plankegulv med laminatgulvets holdbarhed og nemme pleje.

Woodstock

Woodstock-kollektionen har samme høje slidstyrke som vores øvrige laminat. De fem forskellige planker giver dig harmoniske designs med en ægte følelse af træ. Ligesom i Sondlogic-kollektionen finder du både traditionelt fyrretræ og ludbebehandlet fyrretræ. Moderne design med ekstrem holdbarhed – helt enkelt.

Essentials – glat eg

Essentials giver fornemmelsen af ægte egeparket. Mønstrene strækker sig fra rolige til rustikke med tydelige åretegninger og knaster, så gulvet ser ud til at komme fra træ af høj kvalitet. 

SoundLogic – integreret akustikbagside

Akustikgulv med integreret korkbagside, som giver en trinlydsdæmpning på 17 dB. SoundLogic ser ud som et ege- eller fyrretræsgulv i trestavs-, tostavs- eller plankeformat. Kollektionen består af 14 gulve, hvoraf fem også findes i kollektionerne Essentials og Woodstock.

Fire lag for kvalitet og stabilitet

Tarketts laminatgulve har en konstruktion i fire lag, som effektivt modvirker træets naturlige bevægelser. Et indeklima med skiftende temperatur og luftfugtighed er ikke noget problem for et laminatgulv.  

Fire lag for kvalitet og stabilitet

Laminatgulvets fire lag: 

Overfladelag – garanterer høj slidstyrke og rengøringsvenlighed. Er antistatisk og kan præges for at give gulvet en naturtro struktur.

Designlag – af trykt papir, som giver laminatgulvet mange designmuligheder.

Stabil kerne – af HDF-plade bestående af 80 % træfibre, som giver gulvet ekstra stabilitet.

Stabilt beskyttelseslag – et underlag for yderligere stabilitet.

Slidstærkt, rengøringsvenligt og nemt at lægge

Tarketts laminatgulve er så slidstærke, at vores slidgaranti gælder i 20 år ved brug i private hjem. Et laminatgulv er nemt at installere og kræver ingen anden pleje end almindelig rengøring med støvsuger og tørmoppe.

Slidstærkt, rengøringsvenligt og nemt at lægge

Med et laminatgulv får du en enkel gulvløsning på alle måder. Tarketts laminatgulve er antistatiske, kan lægges oven på et eksisterende gulv, så længe gulvet er plant og fast. Oveni fungerer fint sammen med gulvvarme. 

Gulvet lægges med et limfrit kliksystem. Det eneste, der er brug for, er enkelt basisværktøj. Med undtagelse SoundLogic-kollektionen, som har integreret akustikunderlag, anbefaler vi et af vores akustikunderlag (Tarkofoam II eller Tarkoflex II) for at gøre gulvet endnu mere behageligt at gå på og mindre "klaprende". 

Laminatgulvet rengøres nemt med en tørmoppe og støvsuger. Der kræves ingen stærke kemikalier.

Vedvarende råmateriale

Tarketts laminatgulve består primært af træ, som er en råvare, der kommer fra en vedvarende kilde. 

Et laminatgulv fra Tarkett bidrager til et godt indeklima. Al træråvare er PEFC-certificeret, hvilket betyder, at produktionen tager hensyn til bevarelse af biodiversitet, god vandkvalitet og værdifulde kulturmiljøer.

SoundLogic-kollektionens integrerede akustikbagside af kork er fremstillet af 100 % PEFC-certificeret kork – en råvare fra vedvarende kilder, som høstes fra korkegens bark, uden at træet bliver beskadiget.

Komplet beskrivelse (ebvd) af indholdet i vores laminatgulve.

Billedgalleri

Vores kollektioner