Find din stil i årets kollektion!

Opdag skønheden og den store variation i vores kollektion af trægulve, som er udviklet til at matche aktuelle indretningstendenser og stilarter.

Lad dig inspirere af tidløst, rendyrket design og udsøgt håndværk. Eller af trægulve med en kraftfuld karakter og specialeffekter. Der er meget at vælge imellem.

Noble

Noble er en moderne og nutidig fortolkning af et klassisk modulært parketgulv.

Til Noble

Elegance

Elegance er eksklusive brede og lange planker, hvor naturens eget design bestemmer udseendet.

Til Elegance

Prestige

Prestige giver et sofistikeret og naturligt slidt look, som havde plankerne ligger udendørs og var blevet præget af vind og vejr.

Til Prestige

Heritage

Heritage er naturens eget rustikke design, når det er bedst. Naturlige detaljer giver gulvet en fornemmelse af århundreders patina.

Til Heritage

Vintage

Vintage er gulve, der fortæller en historie. Mærker fra træbearbejdningen som sav- og trykmærker giver gulvet personlighed og patina.

Til Vintage

Pure

Pure afspejler træsorternes naturlige livlige variationer. Her går naturlighed forud for tendenser.

Til Pure

Shade

Shade er elegante gulve i varme og naturlige nuancer, der tilfører rummet en følelse af harmoni og ro.

Til Shade

Play

Play er serien, hvor kreativ brug af farver har skabt udtryksfulde og karakteristiske gulve.

Til Play

Vores miljøvision

I år 2050 vil der være 9 milliarder mennesker i verden. Jordens ressourcer er begrænsede, samtidig med at mange mennesker stræber efter en højere livskvalitet. Derfor må vi gøre en indsats for at finde nye bæredygtige løsninger, hvor mennesker, miljø og økonomisk udvikling vægtes lige højt.

Hos Tarkett ser vi ikke bæredygdighed som en begrænsning. Tværtimod er det noget, som inspirerer os til nytænkning i alt, hvad vi gør. Vi udvikler ressourcebesparende produkter, som kan genanvendes, og som påvirker miljøet mindst muligt i deres levetid. Det handler om at komme rigtigt fra start.

Relaterede artikler

Trægulvsnyheder efteråret 2018

TRÆGULVSNYHEDER EFTERÅRET 2018

Nu har vi udvidet vores trægulvskollektion Shade med syv nye farvenuancer. Fra kolde til varme toner i forskellige designs, hver nøje udvalgt til at matche skandinaviske indretningstendenser.

En vidunderlig verden af trægulve

EN VIDUNDERLIG VERDEN AF TRÆGULVE

Tarkett introducerer i år en ny kollektion af trægulve, der kombinerer håndværk, skønhed og kvalitet.

Tarkett trægulv Play ask Ivory

HVAD ER PARKETGULVE?

Et parketgulv er lavet af træ, afhængigt af tykkelsen, har det forskellige konstruktioner. Det har altid et overfladelag af hårdttræ, såsom eg, aske, løn, bøg, birk eller valnød.

Ægte håndværk siden 1886

ÆGTE HÅNDVÆRK SIDEN 1886

Tarkett har produceret trægulve siden 1886. Seks år tidligere, opfandt Thomas Alva Edison den elektriske pære, og tre år senere blev Eiffeltårnet færdigbygget.