Trægulve

Trægulve

Tarkett har fremstillet trægulve med ægte håndværksmetoder siden 1886. Vi kombinerer håndværk med moderne produktion og giver dig smukke, funktionelle og holdbare trægulve, som er tilpasset til det nordiske klima. 


Når du vælger et trægulv til din bolig, bringer du naturen ind i dit hjem. Hver enkelt træsort har sit eget unikke udseende og unikke egenskaber. Nogle træsorter har forskelligartede mønstre, mens andre skaber et mere minimalistisk look til din bolig. For at bevare træsorternes naturlige egenskaber har Tarkett siden 1886 fremstillet trægulve efter ægte håndværksmetoder og siden kombineret håndværket med moderne produktionsmetoder, skabt til at kunne modstå slid fra klima og beboelse. 


Tarketts trægulve sikrer dit hjem et slidstærkt og holdbart gulv uden at gå på kompromis med designet. Hos Tarkett finder du alt fra klassiske træsorter som eg og ask til nye spændende strukturer med forskellige farver, behandlinger og karaktertræk. Du vælger selv, om trægulvets overflade skal være glansfuld eller mat. Lak og olie giver hver deres egenskaber til dit trægulv og beskytter mod snavs, fugt og slitage. 


Om du skal vælge trægulv eller parketgulv handler om funktionalitet: Overvej, hvilken type slitage gulvet udsættes for – så finder du den rigtige variant.  Hos Tarkett er vi altid klar til at hjælpe dig videre med forslag og vejledning til din drømmebolig.


Vores ældre kollektioner Epoque, Tango, Salsa og Rumba er udgået men mange af disse gulve findes nu i de nye serier Pure, Shade eller Play. Lad dig inspirere af vores mange  trægulve og opdag træsorternes fascinerende mønstre, farver og kvaliteter.