Inspiration
Se hvordan gulvet ser ud i et rum
Se vores gulv i værktøjet Roomdesigner, så kan du se hvordan gulvet kommer til at se ud.
Om Tarkett
Hvor kan jeg købe Tarkett-gulve?
Her finder du vores forhandlerside, hvor du nemt kan søge på din by og herefter se mulighederne i dit nærområde.
-

Gulve til dit hjem

Når du står over for at skulle vælge et nyt gulv, er det vigtigt at overveje hvilket gulv, der passer til din indretning og din livsstil. Hvordan ser dit hjem ud? Et personligt udtryk er vigtigt i hjemmet, og dit valg af gulv er vigtigt for at skabe et hjem, som du trives i, og som passer til din livsstil. 

Vi har mange forskellige typer af gulve, fra plankegulve i eg, ask og valnød til slidstærke laminat- og vinylgulve, som er lette at lægge, og som fås i både naturtro og mere legende farver og mønstre. 

Vi har gulve til køkkenet, soveværelset, børneværelset, gangen, hjemmekontoret, stuen og badeværelset. Oplev vores brede udvalg af flotte trægulve/parketgulve, slidstærke laminatgulve, praktisk boligvinyl og LVT-vinylgulve i forskellige designs. 

Vil du se vores gulv i et bestemt rum, inden du beslutter dig, kan du visualisere det i vores Room Designer, hvor du kan uploade dit eget billede for at teste gulvet i dit hjem.

Leder du efter lægnings- og vedligeholdelsesinformation til dit gulv? Besøg vores dokumentationscenter, hvor du finder alle vores dokumenter.

Udvalgte artikler
Vores trægulve
Vores trægulve

Se vores smukke og holdbare trægulve. Designet af naturen. Fremstillet med omtanke.

Læs mere
Vores miljøvision
Vores miljøvision

Vores vision er at være verdensledende inden for innovatitive gulvløsninger på en måde, der skaber en bæredygtig værdi for vores kunder

Læs mere
Vælg det rigtige gulv - Gulve til alle rum og smag
Vælg det rigtige gulv - Gulve til alle rum og smag

Det er spændende at vælge et nyt gulv som kan forny et helt rum, og det er vigtigt at vælge rigtigt.

Læs mere
Trægulve tilpasset det nordiske klima
Trægulve tilpasset det nordiske klima

Når vi opvarmer vores hjem om vinteren, får vi et tørt indeklima og træfibrene og træet krymper. Ved varmere temperaturer om foråret og sommeren, udvider træet sig igen som kan føre til revner.

Læs mere
Services