Gulv til stue

Gulv til stue

Dagligstue

Hvis hverdagsrummet er dit personlige stilgalleri, så er gulvet i stuen stjernen. Vælg en gulvtype, der matcher din livsstil, og leg med farver og teksturer for at skabe et stærkt visuelt udtryk. Hvis du ofte har gæster, eller hvis du har kæledyr, bør du overveje solide og slidstærke materialer i stuen, der er nemme at rengøre, som vinyl, laminat og træ. Hvis du vil have ekstra fred og ro, fås alle vores gulvløsninger – inklusive modulopbygget vinyl (LVT), vinylruller, træ og tæpper – i akustiske udgaver, der reducerer støj.

  • Designmuligheder
  • Materialevalg
  • Komfort
  • Akustik

Vores trægulve

Opdag skønheden og den store variation i vores kollektion af trægulve, som er udviklet til at matche aktuelle indretningstendenser og stilarter.

Laminatgulv - praktisk, slidstærk og flot!

Nu behøver du ikke længere at vælge mellem funktion og design, når det gælder gulve. Med Tarketts laminatgulve får du både et flot udseende og en uovertruffen funktionalitet.

iD Click - Vinylgulve med et klik

Vinylgulve er meget nemme at lægge, behagelige at gå på og lette at holde rene. Vores brede sortiment byder på alt fra naturtro sten- og træmønstre til elegante designgulve.

Anbefalede produkter

Trægulve

Tarkett har fremstillet trægulve med ægte håndværksmetoder siden 1886. Vi kombinerer håndværk med moderne produktion og giver dig smukke, funktionelle og holdbare trægulve, som er tilpasset til det nordiske klima.

Laminatgulve

Laminat er ekstremt slidstærkt og ridsebestandigt og er især velegnet til familier med hunde og børn. Mønstre, farver og udtryk spænder fra mørke til lyse, fra sobre til rustikke og fra innovative til klassiske designs.

LVT Vinylfliser/planker

Tarketts vinylgulve er udviklet for at gøre hverdagen nemmere for dig. De er slidstærke, modstandsdygtige og rengøringsvenlige, når du har brug for det.