Laminate Woodstock

Slidstærke laminatgulve som føles naturlige

Laminatkollektion med naturligt udseende og klassiske træmønstre

Laminatgulve fra Tarkett er fremstillet med fokus på detaljer og kombinerer skønhed med funktion. De er slidstærke, modstandsdygtige overfor ridser og specielt gode til familielivet, når du ønsker et gulv, som kan holde til små børn og livlige husdyr. Et laminatgulv fra Tarkett er så tæt på et ægte trægulv, som du kan komme, men med alle laminatets praktiske fordele.

Tarketts laminatgulve består af 85% fornyelsesbare råvarer. Træråvaren er 70% PEFC-certificeret (PEFC / 05-35-125), hvilket garanterer, at råvaren er produceret med hensyn til både skovarbejderen og skoven.

* PEFC er verdens største certificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. PEFC-mærket på et træbaseret produkt viser, at det er fremstillet af råvarer fra bæredygtigt skovbrug drevet i overensstemmelse med PEFC's krav.

Woodstock Longboards

Tarkett tilbyder fire laminatkollektioner med 21 forskellige træmønstre og tre størrelser planker, der passer til forskellige stilarter og hjem. Et godt alternativt til trægulvet for dig, som ønsker et mere robust gulv

Woodstock Longboards

Woodstock Longboards er ekstra lange og brede planker, som passer perfekt til større rum, hvor du ønsker at forlænge følelsen af længde. Gulvets matte overflade i
kombination med en naturtro tekstur af træårer og knaster fremmer fornemmelsen af et tidløst plankegulv.

Woodstock Herringbone

I Woodstock Herringbone forenes luksus og varme med et tidløst sildebensparket. Du får et klassiskt, naturtro og økonomisk fornuftigt alternativ til et trægulv med laminatgulvets praktiske egenskaber. Gulvet er nemt at lægge takket være det enkle lim-kliksystem.

Woodstock

Woodstock fanger udtrykket i et naturligt egetræsgulv. Gulvet har en tydelig og unik struktur med årer og mærker fra knaster, som genskaber fornemmelsen af et autentisk trægulv af høj kvalitet. I kollektionen finder du klassiske træmønstre med både rolige og rustikke udtryk.

Woodstock SoundLogic

Woodstock SoundLogic er forsynet med en akustikbagside, som giver en trinlydsdæmpning på 17 dB, hvilket gør det til vores mest støjsvage laminatgulv. Der kræves ikke noget ekstra underlag, og gulvet er derfor hurtigere og mere økonomisk at lægge end mange andre gulvtyper.

Høj kvalitet hele vejen igennem

Tarketts laminatgulve har en konstruktion i fire lag, som effektivt modvirker træets naturlige bevægelser. Et indeklima med skiftende temperatur og luftfugtighed er ikke noget problem for et laminatgulv.

Fire lag for kvalitet og stabilitet:

  1. Overfladelag – garanterer høj slidstyrke og rengøringsvenlighed. Er antistatisk og er præget i overfladen for at give laminatgulvet en naturtro struktur.
  2. Designlag – af trykt papir, som giver laminatgulvet mange designmuligheder.
  3. Stabil kerne – af HDF-plade bestående af træfibre, som giver gulvet ekstra stabilitet.
  4. Stabilt beskyttelseslag – et underlag for yderligere stabilitet.

Slidstærkt, rengøringsvenligt og nemt at lægge

Tarketts laminatgulve er så slidstærke, at vores begrænset slidgaranti gælder i 20 år for forbrugerkøb, til anvendelse i private boliger. Et laminatgulv er nemt at installere og kræver ingen anden pleje end almindelig rengøring med støvsuger og tørmoppe.

Tarketts laminatgulve er hurtige og lette at installere takket været et let klik-system*, og alt hvad der kræves, er nogle basis-værktøjer.. Med undtagelse af Woodstock SoundLogic-kollektionen med integreret akustikbagside, anbefaler vi vores udvalg af underlag: Soundblock+, Tarkofoam II, Tarkoflex II eller gulvpap.

Tarketts laminatgulve kan nemt lægges ovenpå visse eksisterende gulve, så længe de er hårde og faste og kan kombineres med gulvvarme.

Tarketts laminatgulve består hovedsageligt af træfibre, som er en naturlig ressource. Træmaterialet i vores laminatgulve er PEFC-certificeret - en af de mest pålidelige certificeringer for bæredygtigt skovbrug. Dette garanterer, at råmaterialet kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og kontrollerede kilder.

*Herringbone-kollektionen skal limes i enderne ved montering.

Et laminatgulv fra Tarkett er en alsidig og holdbar løsning, der passer til de fleste rum i hjemmet. Uanset om det er til stuen, køkkenet, børneværelset eller arbejdsværelset, kan du finde et Tarkett laminatgulv der i både design og funktion passer til dit behov og livsstil.

Måske er du også interesseret i

Person som lægger laminatgulv fra Tarkett
Lægning og montering af laminatgulv

Her finder du vigtig information og tips om lægning af dit laminatgulv fra Tarkett.

Laminatgulve fra tarkett
Sådan vedligeholder du dit laminatgulv

Hvordan rengør jeg mit laminatgulv? Her finder du vores plejevejledning til laminatgulve.

Vores laminatgulve