Gulv til børneværelse og legerum

Gulv til børneværelse og legerum

Børneværelse og legerum

Leg, skab og opdag verden, som kun et barn kan. Gulvet skal kunne tåle ridser, pletter og indtrykningsmærker, så vælg et slidstærkt materiale, som kan klare disse udfordringer. Småbørn tilbringer også meget tid med at kravle, så for at beskytte deres helbred, skal du vælge et gulv, der er så blødt, varmt og støvfrit som muligt. Et vinylgulv er et udmærket valg, da det er smidigt, komfortabelt og nemt at rengøre.

  • Legefulde design
  • Tåler dagligt slid
  • Nemt at rengøre og vedligeholde
  • Blødt og komfortabelt
  • Varmt at røre ved

Hvad er et vinylgulv?

Vores vinylgulve er perfekte til hjemmet i rum, som er særligt udsat for stor belastning fra for eksempel snavs og spild. Vores vinylgulve har en ekstremt slidstærk overflade, som er let at holde ren.

Laminatgulv - praktisk, slidstærk og flot!

Nu behøver du ikke længere at vælge mellem funktion og design, når det gælder gulve. Med Tarketts laminatgulve får du både et flot udseende og en uovertruffen funktionalitet.

Starfloor Click - Vinylgulv med et klik

Vinylgulve er meget nemme at lægge, behagelige at gå på og lette at holde rene. Vores brede sortiment byder på alt fra naturtro sten- og træmønstre til elegante designgulve.

Anbefalede produkter

Boligvinyl

Tarketts vinylgulve er designet til dig, der sætter pris på indretning med et personligt præg, og som vil have tid til andet end rengøring.

Laminatgulve

Laminat er ekstremt slidstærkt og ridsebestandigt og er især velegnet til familier med hunde og børn. Mønstre, farver og udtryk spænder fra mørke til lyse, fra sobre til rustikke og fra innovative til klassiske designs.

LVT Vinylfliser/planker

Tarketts vinylgulve er udviklet for at gøre hverdagen nemmere for dig. De er slidstærke, modstandsdygtige og rengøringsvenlige, når du har brug for det.