Tarketts Room Designer - dit digitale indretningsværktøj

Tarketts Room Designer - dit digitale indretningsværktøj

Se gulvet i dit hjem inden du vælger

Slip fantasien løs! Mulighederne er mange, når man skal vælge hvilken gulvtype, der er det helt rigtige valg til dit hjem. 

Skal det være træ, vinyl eller laminat - eller noget helt fjerde? Skal det være i en varm eller kold tone? Hvad er forskellen på et laminatgulv og et vinylgulv? Hvad skal jeg vælge? I rum som køkkenet, bryggerset og entreen slides der en del på gulvet, og det er derfor en god ide at vælge et slidstærkt gulv. Kend derfor dit behov og forskel på de forskellige gulvtyper inden du vælger.

Sådan gør du

Tarketts room designer - sådan gør du

Bliv inspireret

Vi har lavet vores digtigale indretningsværktøj til visualisering af gulve, så du, som arkitekt, designer eller forbruger, nemt kan få en oplevelse af, hvordan dit gulvvalg ser ud i forskellige miljøer. Du finder et stort udvalg af Tarkett-gulve i vores Room Designer– fra tæpper til vinyl- linoleums- og trægulve.

Oplev gulvet i dit eget hjem

For at hjælpe dig med dit gulvvalg, så kan du uploade dine egne billeder i vores indretningsværktøj for at få en så præcis visualisering af vores gulve i præcis i det rum, du skal indrette. Når du har uploadet dit billede, kan du nemt afprøve vores forskellige gulve i dit hjem.

Du har også mulighed for at opdele billedet, så du nemt kan sammenligne to forskellige gulvløsninger i samme rum. Vi har gjort os umage for at opdatere det grafiske layout i vores Room Designer for at gøre din oplevelse så realistisk som muligt. 

Download billeder og designfiler

Når du har fundet det gulv, som passer bedst til dit hjem eller indretningsprojekt, så kan du nemt downloade billedet i en høj opløsning eller som PDF. Du har endda også mulighed at downloade en 3D- og CAD-fil, som du kan anvende i forskellige designprogrammer. 

Tarketts Room Designer fungerer både på PC og mobil.

God fornøjelse med at gå på opdagelse i vores store gulvunivers!

Room Designer - dit digitale indretningsværktøj