Køkkengulv

Køkkengulv

Gulv til køkken

Køkkenet bliver ofte kaldt hjemmets hjerte. Her samles familie og venner om dagens måltider, og det er her, vi bruger allermest tid i boligen. Køkkenet er stedet, hvor rammerne skal rumme det sociale liv, men det er også stedet, hvor du skal kunne nyde et roligt øjeblik, mens du venter på, at kaffen er klar.

Køkkenet er et alsidigt rum, der skal skabe de optimale omgivelser for samvær, ro og kvalitetstid. Et køkkengulv skal også kunne holde til vand, madlavning og daglig brug. Derfor udvikler Tarkett køkkengulve, som er holdbare og slidstærke.  Vores køkkengulve er skabt til at modstå slid og vand, samtidig med at de er nemme at rengøre, så du kan udnytte din tid i køkkenet bedst muligt. Uanset, hvilke type køkkengulv ønsker du har til dit hjerterum, findes der en designmulighed for dig. Vi anbefaler, at du vælger et gulv, der viser din unikke stil og afspejler din personlighed. 

Med et nyt køkkengulv kan du ændre omgivelserne fuldstændig – et smukt køkkengulv får rummet til at stråle. Alle vores køkkengulve sikrer dig et resultat, der er holdbart, hygiejnisk og nemt at vedligeholde, uanset om du er til rene linjer, romantik eller elegance. De vigtigste kriterier for dit køkkengulv er holdbarhed og design. Hos Tarkett forener vi de to.

Gør køkkenet til et sted, hvor kvalitetstid er i fokus, og hvor du finder glæde og ro. Se vores store udvalg af inspirerende designs til køkkengulvet.

Når du vælger et gulv til dit køkken, skal du sørge for, at køkkengulvet:

  • Har spændende designmuligheder
  • Er nemt at rengøre og vedligeholde
  • Er slidstærkt
  • Kan tåle vand

Hvad er et vinylgulv?

Vores vinylgulve er perfekte til hjemmet i rum, som er særligt udsat for stor belastning fra for eksempel snavs og spild. Vores vinylgulve har en ekstremt slidstærk overflade, som er let at holde ren.

Starfloor Click - Vinylgulv med et klik

Vinylgulve er meget nemme at lægge, behagelige at gå på og lette at holde rene. Vores brede sortiment byder på alt fra naturtro sten- og træmønstre til elegante designgulve.

Vores trægulve

Opdag skønheden og den store variation i vores kollektion af trægulve, som er udviklet til at matche aktuelle indretningstendenser og stilarter.

Anbefalede produkter

Boligvinyl

Tarketts vinylgulve er designet til dig, der sætter pris på indretning med et personligt præg, og som vil have tid til andet end rengøring.

LVT Vinylfliser/planker

Tarketts vinylgulve er udviklet for at gøre hverdagen nemmere for dig. De er slidstærke, modstandsdygtige og rengøringsvenlige, når du har brug for det.

Trægulve

Tarkett har fremstillet trægulve med ægte håndværksmetoder siden 1886. Vi kombinerer håndværk med moderne produktion og giver dig smukke, funktionelle og holdbare trægulve, som er tilpasset til det nordiske klima.