Gulv til entré og gange

Gulv til entré og gange

Entré og gange

Intet giver et bedre førstehåndsindtryk end et smukt entrégulv. Mor dig med at udtrykke din stil ved hjælp af et stort udvalg af farver og mønstre i flere forskellige slags materialer, inklusiv vinyl, træ, laminat og tæpper. Holdbarhed er en vigtig forudsætning for dit entrégulc eller gangen, hvor mennesker går ind og ud, ofte med beskidte og våde sko, der slæber sand og mudder med ind. Sørg for at vælge et materiale, der er holdbart og nemt at rengøre.

  • Indbydende og smukt
  • Ridsebestandigt
  • Tåler fugt
  • Nemt at rengøre

Hvad er et vinylgulv?

Vores vinylgulve er det perfekte gulv til gang eller entré, som er særligt udsat for stor belastning fra for eksempel snavs og spild. Vores vinylgulve har en ekstremt slidstærk overflade, som er let at holde ren.

Vinylklik-gulve og vinylfliser til fuldliming

Vinylgulve er meget nemme at lægge, behagelige at gå på og lette at holde rene. Vores brede sortiment byder på alt fra naturtro sten-, flise og træmønstre til elegante designgulve.

Laminatgulv - praktisk, slidstærk og flot!

Med vores laminatgulve skaber du en indbydende og imødekommende stemning allerede i entreen, som fortsætter ind i hjemmets nye samlingsrum – køkkenet.

Anbefalede produkter

Boligvinyl

Tarketts vinylgulve er designet til dig, der sætter pris på indretning med et personligt præg, og som vil have tid til andet end rengøring.

LVT Vinylfliser/planker

Tarketts vinylgulve er udviklet for at gøre hverdagen nemmere for dig. De er slidstærke, modstandsdygtige og rengøringsvenlige, når du har brug for det.

Laminatgulve

Laminat er ekstremt slidstærkt og ridsebestandigt og er især velegnet til familier med hunde og børn. Mønstre, farver og udtryk spænder fra mørke til lyse, fra sobre til rustikke og fra innovative til klassiske designs.