Laminatgulve

Laminatgulve

Til hjem med aktive børn og husdyr kan slidstærk laminat være et godt alternativ til traditionelle trægulve. Laminat er et materiale, der er konstrueret i fire stabile lag. Gulvet består af 85 procent træråvarer og har et printet designlag, som i Tarketts kollektioner får overfladen til at ligne ædeltræ. 


I vores fire laminatkollektioner finder du de fleste typer trægulve som trestav, lange planker, Chevron-sildeben og rudemønstre (fletparket) i forskellige nuancer. Du kan også vælge en præget overflade, som giver gulvet en naturtro tekstur.


Tarketts laminatgulve fremstilles af PEFC-certificerede råvarer. 

Laminatgulve til aktive hjem

Laminat er et fantastisk gulvmateriale til dit hjem. Det er slidstærkt, ridsefast og fås i mange flotte designs til en god pris. Det er især velegnet til familier med hunde og børn. 

Vores udvalg er stort med 31 forskellige designs i tre forskellige plankestørrelser, og du kan derfor nemt skabe din egen stil. Der findes laminatgulve til enhver smag, og tættere på et ægte trægulv kommer du næppe.

Nyhed! Chevron-sildeben, pletparket og planker

Laminat er et godt alternativ til traditionelle trægulve og fås til en god pris. Det er slidstærkt og ridsefast og er velegnet til aktive familier med hund og børn.

Lægning af laminatgulv – helt enkelt

Det er enkelt at lægge et laminatgulv, da brædderne let samles uden lim eller specialværktøj. Men selvom det er let, har du muligvis brug for vejledning. Derfor har vi samlet nyttige oplysninger nedenfor.

Vores laminatgulve

Hvad er laminatgulve?

Laminatgulve er lavet af over 80 % træfibre og kan kombineres med gulvvarme. De er lette at lægge med få basisværktøjer. Vi anbefaler, at du lægger gulvet med et underlag for at dæmpe lyden og øge komforten. Gulvene i SoundLogic-kollektionen har dog en integreret akustikbagside, som betyder, at du ikke skal anvende underlag. 

Fire lag for kvalitet og stabilitet

Overfladelag – garanterer høj slidstyrke og rengøringsvenlighed. Er antistatisk og kan præges for at give laminatgulvet en naturtro struktur.

Designlag – af trykt papir, som giver laminatgulvet mange designmuligheder.

Stabil kerne – af HDF-plade bestående af 80 % træfibre, som giver gulvet ekstra stabilitet.

Stabilt beskyttelseslag – et underlag for yderligere stabilitet.

Funktion

Robust, holdbart, let at rengøre og praktisk. Alle nødvendige funktioner for et gulv i hjemmet, som skal kunne holde til en travl hverdag. Gulvene er udstyret med det limfri låsesystem, Unifit®, som gør gulvlægningen hurtig og enkel. Og så er alle Tarketts laminatgulve oven i købet fremstillet af 84% genanvendelige råvarer.

Om samme emne:

Woodstock laminatgulv i køkken
Laminatgulv - praktisk, slidstærk og flot!

Nu behøver du ikke længere at vælge mellem funktion og design, når det gælder gulve. Med Tarketts laminatgulve får du både et flot udseende og en uovertruffen funktionalitet.

Vælg dit nye gulv
Vælg dit nye gulv

Velkommen til Tarketts gulvmagasin! "Vælg dit nye gulv" giver dig tips, vejledning og information, og guider dig gennem processen med at vælge det rigtige gulv til din indretning.

Ny laminatkollektion med klassiske mønstre
Nyhed! Chevron-sildeben, pletparket og planker

Laminat er et fantastisk gulvmateriale til dit hjem. Det er pænt og fås i mange designs uden at koste for meget. Det er også slidstærkt, ridsefast og især velegnet til familier med hund og børn.

Person som lægger laminatgulv fra Tarkett
Lægning og montering af laminatgulv

Her finder du vigtig information og tips om lægning af dit laminatgulv fra Tarkett.

Spørgsmål & Svar