Laminatgulve

Laminatgulve

Til hjem med aktive børn og husdyr kan slidstærk laminat være et godt alternativ til traditionelle trægulve. Laminat er et materiale, der er konstrueret i fire stabile lag. Gulvet består af 85 procent træråvarer og har et printet designlag, som i Tarketts kollektioner får overfladen til at ligne ædeltræ. 


I vores fire laminatkollektioner finder du de fleste typer trægulve som trestav, lange planker og sildebensparket i forskellige nuancer. Du kan også vælge en præget overflade, som giver gulvet en naturtro tekstur.


Tarketts laminatgulve fremstilles af PEFC-certificerede (PEFC / 05-35-125) råvarer. 

Laminatgulve til aktive hjem

Laminat er et fantastisk gulvmateriale til dit hjem. Det er slidstærkt, ridsefast og fås i mange flotte designs til en god pris. Det er især velegnet til familier med hunde og børn. 

Vores udvalg er stort med forskellige designs i tre forskellige plankestørrelser, og du kan derfor nemt skabe din egen stil. Der findes laminatgulve til enhver smag, og tættere på et ægte trægulv kommer du næppe.

Slidstærke laminatgulve som føles naturlige

Laminatgulve fra Tarkett er fremstillet med fokus på detaljer og kombinerer skønhed med funktion. De er slidstærke, modstandsdygtige overfor ridser og specielt gode til familielivet, når du ønsker et gulv, som kan holde til små børn og livlige husdyr.

Sådan vedligeholder du dit laminatgulv

Med Tarketts rengøringsprodukter kan du holde dit gulv rent, pænt og friskt - selv på steder med mere slid. Det er snavs kombineret med slid, der afgør, hvordan dit gulv ser ud, og hvordan det har det.

Vores laminatgulve

Hvad er laminatgulve?

Laminatgulve er lavet af over 80 % træfibre og kan kombineres med gulvvarme. De er lette at lægge med få basisværktøjer. Vi anbefaler, at du lægger gulvet med et underlag for at dæmpe lyden og øge komforten. Gulvene i Woodstock SoundLogic-kollektionen har dog en integreret akustikbagside, som betyder, at du ikke skal anvende underlag. 

Fire lag for kvalitet og stabilitet

Overfladelag – garanterer høj slidstyrke og rengøringsvenlighed. Er antistatisk og kan præges for at give laminatgulvet en naturtro struktur.

Designlag – af trykt papir, som giver laminatgulvet mange designmuligheder.

Stabil kerne – af HDF-plade bestående af 80 % træfibre, som giver gulvet ekstra stabilitet.

Stabilt beskyttelseslag – et underlag for yderligere stabilitet.

Funktion

Robust, holdbart, let at rengøre og praktisk. Alle nødvendige funktioner for et gulv i hjemmet, som skal kunne holde til en travl hverdag. Gulvene er udstyret med smarte kliksystemer, som gør gulvlægningen hurtig og enkel.

Om samme emne:

Woodstock laminatgulv i køkken
Laminatgulv - praktisk, slidstærk og flot!

Nu behøver du ikke længere at vælge mellem funktion og design, når det gælder gulve. Med Tarketts laminatgulve får du både et flot udseende og en uovertruffen funktionalitet.

Person som lægger laminatgulv fra Tarkett
Lægning og montering af laminatgulv

Her finder du vigtig information og tips om lægning af dit laminatgulv fra Tarkett.

Spørgsmål & Svar