Vores trægulve

Vores trægulve

Vores kollektioner

Opdag skønheden og den store variation i vores kollektion af trægulve, som er udviklet til at matche aktuelle indretningstendenser og stilarter.
 
Lad dig inspirere af tidløst, rendyrket design og udsøgt håndværk. Eller af  trægulve med en kraftfuld karakter og specialeffekter. Der er meget at vælge imellem.

Grace

Grace, Svanemærket ultramat-lakeret egetræsgulv. Her spiller den matte overfladebehandling, den bløde børstning for at fremhæve træets naturlige årringe og karakter og de fine nuancer sammen i et gulv, der forbliver smukt over tid.

Noble

Noble er en moderne og nutidig fortolkning af et klassisk modulært parketgulv.

Prestige

Prestige giver et sofistikeret og naturligt slidt look, som havde plankerne ligget udendørs og var blevet præget af vind og vejr.

Heritage

Heritage er naturens eget rustikke design, når det er bedst. Naturlige detaljer giver gulvet en fornemmelse af århundreders patina.

Pure

Kollektionen Pure afspejler træsorternes naturlige livlige variationer. Her går naturlighed forud for tendenser. 

Shade

Shade er elegante gulve i varme og naturlige nuancer, der tilfører rummet en følelse af harmoni og ro. 

Vores miljøvision

I år 2050 vil der være 9 milliarder mennesker i verden. Jordens ressourcer er begrænsede, samtidig med at mange mennesker stræber efter en højere livskvalitet. Derfor må vi gøre en indsats for at finde nye, bæredygtige løsninger, hvor mennesker, miljø og økonomisk udvikling vægtes lige højt.

Hos Tarkett ser vi ikke bæredygtighed som en begrænsning. Tværtimod er det noget, som inspirerer os til nytænkning i alt, hvad vi gør. Vi udvikler ressourcebesparende produkter, som kan genanvendes, og som påvirker miljøet mindst muligt i deres levetid. Det handler om at komme rigtigt fra start.

Relaterede artikler

Trægulve tilpasset det nordiske klima
Trægulve tilpasset det nordiske klima

Når vi opvarmer vores hjem om vinteren, får vi et tørt indeklima og træfibrene og træet krymper. Ved varmere temperaturer om foråret og sommeren, udvider træet sig igen som kan føre til revner.

Tarkett parketgulv Play ask Ivory
Hvad er parketgulve?

Et parketgulv er lavet af træ, afhængigt af tykkelsen, har det forskellige konstruktioner. Det har altid et overfladelag af hårdttræ, såsom eg, aske, løn, bøg, birk eller valnød.

Trægulve og bæredygtighed
Trægulve og bæredygtighed

Oplev Tarketts bæredygtige trægulve! For at gøre vores trægulve så bæredygtige som muligt, bruger vi træråvarer såsom gran og fyr fra svenske og finske skove, samt ædle træsorter som eg, ask og bøg.