Svanemærkede gulve - et holdbart gulvvalg for fremtiden

Svanemærkede gulve - et holdbart gulvvalg for fremtiden

Elegance, tradition og ansvar

Trægulve er tidløse og holdbare, og de bringer en naturlig varme ind i ethvert rum. I dag, mere end nogensinde før, er miljømæssige hensyn afgørende, når vi træffer valg til vores hjem og om de materialer, vi indretter os med. Tarkett kombinerer stil og ansvar i et bredt sortiment af Svanemærkede gulve. 

Kollektionerne Grace, Heritage, Prestige og Noble* er certificerede med det officielle nordiske miljømærke.

*gælder ikke lakerede gulve i serien.

Svanemærkede trægulve fra Tarkett

Når du vælger et Svanemærket trægulv fra Tarkett, træffer du et aktivt og ansvarligt valg. Du investerer i et smukt og holdbart gulv, samtidig med at du bidrager til bevarelse af miljøet for fremtidige generationer. Tarkett har fremstillet trægulve i Sverige siden 1886. Vores lange historie inden for produktion af parketgulve har gjort os dygtige til at optimere brugen af råvarer ved at udnytte så meget som muligt af hvert træ, men også til at skabe et gulv, der holder længe. 

Vores trægulve kan renoveres, slibes, lakeres og oliebehandles igen. Det første kriterie for at tale om et bæredygtigt produkt er: At produktet bevarer sin tekniske og æstetiske værdi så længe som muligt. 

 Lad dig inspirere nedenfor af vores udvalg af Svanemærkede trægulve, der samtidigt byder på tidløse designs. Der er meget at vælge imellem!

Grace

Grace -et smukt, Svanemærket egetræsgulv med en ny, unik ultra-mat lak, der giver en silkeblød og rengøringsvenlig overflade.

Heritage

Heritage er naturens eget rustikke design, når det er bedst. Naturlige detaljer giver gulvet et patineret udtryk.

Prestige

Prestige giver et sofistikeret og naturligt slidt look, som om plankerne har ligget udendørs og er præget af vejr og vind.

Noble

Noble er en moderne og nutidig fortolkning af det klassiske og tidsløse hollanske fletparketgulv.

Indret dit hjem med en harmonisk kombination af æstetik og miljøansvar

Nordiske designtraditioner, der hylder minimalisme, funktionalitet og naturlige materialer som træ og sten, passer perfekt til bæredygtige indretningstendenser. I Norden integrerer vi ofte genbrugte møbler og naturlige farver, og anvender energieffektive løsninger og materialer med lav miljøpåvirkning. Resultatet er smukke, rene rum, hvor omtanke for miljø er en integreret del af designfilosofien, og hvor naturen og indendørskomfort går op i en højere enhed.

 

Hvad er et Svanemærket trægulv?

Svanemærket er et nordisk miljømærke, der er synonymt med produkter og materialer af høj miljømæssig kvalitet. Når du vælger et Svanemærket trægulv fra Tarkett, vælger du en løsning, der er skabt med omtanke for planeten. Svanemærket garanterer, at produktet overholder strenge miljømæssige, sundhedsmæssige og kvalitetsstandarder, og det betyder, at du kan have tillid til, at dit nye trægulv tager hensyn til miljøet fra produktion til installation.

Svanemærkede gulve fra Tarkett

Relaterede artikler

Miljømærkninger og certificeringer
Miljømærkninger og certificeringer

I Danmark og Norden er miljømærker og certificeringer afgørende. Tarkett arbejder konstant for at opfylde de nødvendige kriterier og standarder.

Indsamling og genanvendelse af installationsspild for resten af Tarkett Norden i Ronneby
Sådan arbejder vi med hensyn til miljøet

Tarkett har klare visioner og mål for sit arbejde med miljøet. Men måske spekulerer du på, hvordan vi hos Tarkett rent praktisk arbejder med cirkulær økonomi i vores dagligdag?

Klassisk modulærmønstret trægulv i en moderne stue, her kollektionen Noble fra Tarkett
Vores trægulve

Se vores smukke og holdbare trægulve. Designet af naturen. Fremstillet med omtanke.

Trægulve tilpasset det nordiske klima
Trægulve tilpasset det nordiske klima

Når vi opvarmer vores hjem om vinteren, får vi et tørt indeklima og træfibrene og træet krymper. Ved varmere temperaturer om foråret og sommeren, udvider træet sig igen som kan føre til revner.