Gulv til soveværelse

Gulv til soveværelse

Soveværelse

Dit soveværelse er dit tilflugtssted. For at skabe et hyggeligt miljø kan du vælge afslappende farver og beroligende mønstre. Når det kommer til materialer, giver vores trægulve og tæpper en naturlig isolering, perfekt til at stå ud af sengen på et varmt gulv. Hvis du vil have ekstra barfodskomfort, er tæpper og blødt foret vinyl et fremragende alternativ. Alle vores gulvløsninger fås også i akustiske udgaver – inklusive modulopbygget vinyl (LVT), vinylruller, træ og tæpper – som reducerer støj og hjælper dig med at sove godt.

  • Afslappende og rolige design
  • Varmende egenskaber
  • Akustik
  • Komfort for bare fødder

Vores trægulve

Opdag skønheden og den store variation i vores kollektion af trægulve, som er udviklet til at matche aktuelle indretningstendenser og stilarter.

Hvad er et vinylgulv?

Vores vinylgulve er perfekte til hjemmet i rum, som er særligt udsat for stor belastning fra for eksempel snavs og spild.

Anbefalede produkter

Trægulve

Tarkett har fremstillet trægulve med ægte håndværksmetoder siden 1886. Vi kombinerer håndværk med moderne produktion og giver dig smukke, funktionelle og holdbare trægulve, som er tilpasset til det nordiske klima

Boligvinyl

Tarketts vinylgulve er designet til dig, der sætter pris på indretning med et personligt præg, og som vil have tid til andet end rengøring.

LVT Vinylfliser/planker

Tarketts vinylgulve er udviklet for at gøre hverdagen nemmere for dig. De er slidstærke, modstandsdygtige og rengøringsvenlige, når du har brug for det.