Vinylgulv til badeværelset

Vinylgulv til badeværelset

Vinylgulv til badeværelset

Det vigtigste krav til gulvet i et badeværelse med dampende bruser, vandsprøjt fra badekar og fugtige håndklæder, er et gulv, der tåler fugt. Vinylgulve er det bedste valg: Vandtætte, meget nemt at rengøre og behagelige at gå på med bare fødder. Vinylgulvene fås i mange farver og stilarter, som du kan eksperimentere med. Er du til det klassiske look, eller foretrækker du et mere sofistikeret badeværelse? Uanset om du er til det trendy eller traditionelle, byder Tarketts vinylgulve til badeværelset på alt, hvad indretningshjertet begærer.

Badeværelset er ikke kun et af hjemmets vigtigste rum, det er også dit helt eget wellness-rum. Med vinylgulve sikrer du, at badeværelset både er funktionelt og rart at opholde sig i.. Vi foreslår, at du lader din indre indretningsarkitekt skabe et badeværelse, du nyder at være i. Gå på opdagelse i Tarketts store udvalg af smukke vinylgulve til badeværelset og find lige præcis den variant, der opfylder dine boligdrømme. 

Vi ved, at indretningen af dit drømmebadeværelse kræver mange svære beslutninger. Med Tarketts vinylgulve behøver du heldigvis ikke at gå på kompromis, for vores badeværelsesgulve er både funktionelle og varierende i stil og farve – så har du ét valg mindre at tage stilling til. Og inspiration er der nok af: Uanset om du er til det stilfulde og klassiske look eller spændende nyt design, findes der et gulv til din smag. Men stil er lige så vigtigt som funktionalitet. Derfor er Tarketts vinylgulve både vandtætte og lette at rengøre, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde dit smukke, nye badeværelse.

Hovedkrav:

  • Vandbestandigt
  • Varmende egenskaber
  • Nemt at rengøre
  • Designvalg

Anbefalede produkter

iQ Megalit

iQ Megalit er et homogent vinylgulv i høj kvalitet til dig, som er design- og kvalitetsbevidst. Det unikke og elegante mønster med store flager i skinnende nuancer er inspireret af naturens mineraler og metaller.

iQ Surface

iQ Surface er resultatet af et kreativt samarbejde med det svenske designbureau Note Design Studio. Kollektionen blev lanceret under Milano Design Week 2019 og har mødt stor opmærksomhed.

iQ Granit

iQ Granit er slidstærkt, fleksibelt og nemt at lægge. Kollektionen indeholder 50 farver – fra nordiske grå og beige nuancer til moderne og farvestærke kontrasttoner.

iQ Optima

iQ Optimas unikke originalmønster har eksisteret siden 1984. Det er et klassisk mønster, som aldrig går af mode. Kollektionen består af 64 farver i tre forskellige mønstre.

iQ Natural

Den nye iQ Natural er verdens første vinylgulv med bio-attribueret vinyl. Det betyder, at den fossile olie erstattes med biobaserede råvarer under produktionen iht. princippet om massebalance.

iQ One

iQ One skaber en perfekt balance mellem design, fleksibilitet og slidstyrke. Den unikke sammensætning uden PVC, ftalater og biocid giver iQ One de samme gode egenskaber som Tarketts andre velansete iQ-gulve

iQ Eminent

Det nye iQ Eminent kombinerer iQ-seriens høje ydeevne med en ny palet af koordinerede farver og mønstre, som gør det nemt at lave fleksible designløsninger i offentlige miljøer.

Granit Multisafe

Granit Multisafe er et ftalatfrit, homogent vinylgulv med skridsikker overflade til barfodsområder. Gulvets konstruktion sikrer et godt greb under fødderne, hvis gulvet er glat, eksempelvis på grund af sæbe og vand.

Optima Multisafe

Optima Multisafe er et ftalatfrit, homogent vinylgulv med skridsikker overflade til barfodsområder. Gulvets konstruktion sikrer et godt greb under fødderne, hvis gulvet er glat, eksempelvis på grund af sæbe og vand.

Granit Safe.T

Granit Safe.T er et ftalatfrit, homogent og skridsikkert vinylgulv til offentlige miljøer og vådrum. Den unikke fremstillingsteknik sikrer, at skridsikkerheden (R10) bevares i hele produktets levetid.

Primo Premium

Primo Premium er et homogent, højkvalitets vinylgulv som er velegnet til de fleste områder såsom skoler, sundhedssektoren og andre erhvervsområder.

Primo Safe.T

Premium kollektionen giver dig mulighed for at planlægge hele dit projekt inden for én kollektion, der kombinerer alle de nødvendige funktione.