Vinylgulve til dit badeværelse

Vinylgulve til dit badeværelse

En funktionel og stilfuld designløsning til både væg og gulv

Når det kommer til at vælge det perfekte gulv til et badeværelse, hvor dampende brusere, vandsprøjt og fugtige håndklæder er en del af dagligdagen, er vandtæthed og nem rengøring essentielt. Vinylgulve fra Tarkett opfylder begge disse krav og tilbyder en behagelig overflade at gå på med bare fødder. Disse gulve kombinerer design, funktionalitet og æstetik på en måde, der gør dem ideelle til at skabe dit helt eget wellness-rum.

iQ Surface og iQ Megalit: Giv din indretning en ny dimesion

For dem, der ønsker at tage deres badeværelsesdesign til et nyt niveau, får du med iQ Surface og iQ Megalit, vores designkollektioner af homogene vinylgulve, nye og kreative designmuligheder til dit hjem. Vinylgulvene kan benyttes på flere forskellige overflader som vægge og møbler såvel som gulve. Kollektionen er designet med lige vægt på funktion, form og udtryk af farver, og med fem smukke farvepaletter vil materialet være oplagt til give din indretning en hel ny dimesion.

Homogene vinylgulve fra Tarkett er, som alle vores øvrige gulve, fri for ftalater og biocider, og når vinylgulvene en dag er udtjente, kan de returneres og genanvendes.

iQ Eminent og iQ Granit er også fremragende designvalg til dit badeværelse, og de er sammen med iQ Surface og iQ Megalit alle vådrumsgodkendte og er derfor særdeles velegnet til bad- og vådrum.

iQ Surface

iQ Surface er resultatet af et kreativt samarbejde med det svenske designbureau Note Design Studio. Kollektionen blev lanceret under Milano Design Week 2019 og har mødt stor opmærksomhed siden.

iQ Megalit

iQ Megalit er et homogent vinylgulv i høj kvalitet til dig, som er design- og kvalitetsbevidst. Det unikke og elegante mønster med store flager i skinnende nuancer er inspireret af naturens mineraler og metaller.

iQ Eminent

iQ Eminent er kendt for sit moderne udseende og holdbarhed. Det er et homogent vinylgulv, der er nemt at vedligeholde, vandtæt og slidstærkt. Den glatte overflade og brede farvepalet gør det muligt at skabe et elegant og hygiejnisk badeværelsesmiljø.

iQ Granit

iQ Granit er kendt for sin robusthed og alsidighed. Det er også et homogent vinylgulv, der tilbyder fremragende slidstyrke og modstandsdygtighed over for fugt. Den karakteristiske granitlignende struktur tilføjer et touch af elegance til dit badeværelsesdesign.

Stil krav til indretningen af dit badeværelse - både teknisk og visuelt

Vores vådrumskollektioner har et bredt udvalg af moderne design og farver, som kan hjælpe dig med at indrette dit badeværelse eller vådrum i din egen personlige stil. Men et badeværelse skal ikke kun være smukt. Det skal også være solidt, praktisk, let at vedligeholde, hygiejnisk og til en rimelig pris. Du skal også være sikker på, at det er 100% vandtæt. Alt dette får du med Tarketts homogene vinylgulve, der alle er vådrumsgodkendte og opfylder branchens krav til vandtæthed og er fremstillet uden ftalater.

Når du skal vælge et gulv til badeværelse eller vådrum, er det en god ide at have følgende med i dine overvejelser:

 

Hvad betyder det at et gulv er vådrumsgodkendt?

At et gulv er vådrumsgodkendt betyder, at det opfylder specifikke krav og standarder, der gør det egnet til brug i vådrum som badeværelser og bryggers, hvor der er øget risiko for vandspild og fugt. Disse krav og standarder er normalt fastlagt af bygningsreglementet eller lignende myndighedsbestemmelser.

Tarketts vådrumskollektioner er GVK-godkendte (Gulvbranchens Vådrumskontrol) og opfylder branchens strengeste krav til vandtæthed. Alle Tarketts iQ og Premium produkter GVK-godkendte. Produkterne fås også i en skridhæmmende version eller med en profileret overflade til barfodsområder.

Vi anbefaler, at der altid anvendes en gulventreprenør, der er omfattet af GVK-ordningen til installation af dit nye badeværelsesgulv eller væg.

GVK-vådrumsgodkendte vinylgulve fra Tarkett