Elegance Rigid 55

Elegance Rigid 55

Smukke gulve fremstillet i Europa

Elegance Rigid 55 er et vinylklik-gulv, også kaldet LVT (Luxury Vinyl Tiles), med integreret akustikbagside. Kollektionen fås i forskellige planke- og fliseformater. Med den integrerede akustikbagside får du et gulv med trinlydsdæmpning på op til 19 dB og hvor overfladen føles varm og behagelig at gå på. 

Gulvene er hurtige og lette at installere, takket være det limfrie kliksystem, GenClick®, og gulvene kan lægges direkte oven på et eksisterende gulv, hvis blot det har en hård og jævn overflade. På grund af sin tynde profil tilføjer gulvet også minimal højde. 

Elegance Rigid 55 har Tarketts ultramatte overflade, TEKTANIUM™, som giver et næsten refleksfrit udseende og en høj modstandsdygtighed over for pletter og ridser. 

Holdbare gulve er en del af livet

Elegance Rigid 55 er det oplagte valg til rum med store vinduer og meget sollys. Takket være den stærke kompositkerne kan gulvet klare store temperaturudsving, og den matte overflade er med til at reducere genskin fra solen. Ligesom Tarketts andre vinylgulve er dette gulv slidstærkt og praktisk, perfekt til et aktivt hjem.

Kollektionen består af ti autentiske træ- og stendesign, hvor udtrykket bliver taget direkte fra træplanker og sten og printet i en høj opløsning. Designene er nøje udvalgt for at harmonere med den nordiske indretningsstil. Overfladerne er strukturerede, hvilket yderligere bidrager til det naturlige udseende. 

 

Vejen til bedre gulve

Elegance Rigid 55 er produceret i Europa, er fri for ftalater og har et meget lavt emissionsniveau, hvilket bidrager positivt til indeklimaet. Installationsspild kan genanvendes gennem Tarketts take-back program, ReStart®.

Oplev Elegance Rigid 55

Elegance Rigid 55

Oplev Elegance Rigid 55, et perfekt alternativ for dig, der leder efter en alt-i-én løsning og ønsker at spare både tid og penge.

Relaterede kollektioner