Gulvtrends – naturtro design, retro-look og eksklusiv vinyl

Gulvtrends – naturtro design, retro-look og eksklusiv vinyl

Kærligheden til naturmaterialer og rolig æstetik præger dette års gulvtrends. Vi vil omgive os med færre ting, som er bæredygtige over tid, og de lyse, elegante plankegulve i eg er et perfekt eksempel.De mønstrede gulve i retro-stil bliver også stadigt mere populære og det samme gælder de eksklusive, genanvendelige vinylgulve. Bæredygtighed er ikke længere en trend, men en selvfølge.

Skandinaviske lyse trægulve – inspireret af japansk æstetik

Der er flere ligheder mellem den skandinaviske og japanske indretningsfilosofi, ikke mindst kærligheden til naturmaterialer og følelsen af uhøjtidelighed. Vi vil omgive os med færre, udvalgte ting, som er bæredygtige over tid.

De lange egetræsplanker i smukke, lyse nuancer harmonerer med vores syn på skønhed og stræben efter harmoni og enkel æstetik. Den naturlige stil kombinerer vi gerne med møbler i forskellige træmaterialer i brune og beige nuancer.

Foto: Shade Oak Cream White XT

Mønstrede trægulve – en nyfortolkning af det klassiske hollandske mønster

De mønstrede trægulve giver karakter og en spændende dimension til rummet. Inspirationen til kollektionen Noble kommer fra det klassiske ternede mønster fra 1950'erne. Retrogulvet af nøje udvalgte egetræsplanker kombinerer klassisk med nyt og giver et moderne udtryk.

Det ternede mønster fås i forskellige farver og størrelser: Fra skandinavisk lys til varm mørkebrun. Overfladen er børstet og behandlet med hårdvoksolie, hvilket giver en flot overflade og struktur.

Foto: Noble Oak Scandinavia

Eksklusive designgulve i bæredygtig vinyl

Bæredygtighed er ikke længere en trend, men en selvfølge. Materialerne skal være slidstærke, holdbare og genanvendelige, når de ikke længere kan anvendes.

Et eksempel på bæredygtige gulve er vores eksklusive homogene vinylgulve i iQ-kollektionen. Der ligger et stort innovationsarbejde inden for bæredygtighed og design bag disse gulve. De blev oprindeligt udviklet til offentlige miljøer, men ses i stadigt flere private hjem med høje krav til æstetik og funktion. Gulvene er fuldt genanvendelige og passer perfekt både i køkken, entre, bryggers og badeværelse.

Hållbarhet är inte längre en trend, det är en självklarhet. Materialen ska vara slitstarka, hålla länge och kunna återvinnas när de inte kan användas längre.

Foto: iQ Surface Rouge Airy.

Anbefalede kollektioner