Vinylgulv som klikgulv

Vinyl klikgulv

Vinyl klikgulv

Vinylgulve er meget nemme at lægge, behagelige at gå på og lette at holde rene. Vores brede sortiment byder på alt fra naturtro sten-, flise og træmønstre til elegante designgulve. Du behøver ikke avanceret værktøj for at lægge et vinylgulv med click. Det er bare at vælge design og gå i gang med at forvandle rummet. 

Starfloor Clicks smarte kliksystem gør det nemt at lægge dit nye gulv uden brug af værktøj eller lim. Du kan endda lægge vinylgulvet ovenpå dit eksisterende gulv, så længe underlaget er plant og hårdt.

I vores lægningsanvisninger kan du se, hvordan du lægger dit nye klikgulv trin for trin. Læs dem grundigt igennem, før du begynder monteringen.

Så let lægger du et vinyl klikgulv fra Tarkett

Miljøvenlige og praktiske vinylgulve

Som et led i vores  arbejde for at mindske miljøpåvirkningen og forbedre indeklimaet, anvender vi ftalatfri teknologi i vores produktion af vinylgulve. Vores Starfloor Click gulv er ftalatfrit og har lave emissioner.

Den stærke overfladebehandling betyder, at Starfloor Click nemt holder til hverdagens slid fra blandt andet husdyr og børn. Den er gør også gulvet nemt at rengøre – normalt kan du nøjes med at feje eller støvsuge, og et meget beskidt vinylgulv klares med vådmopning.

Lyddæmpende gulv for et behageligt lydniveau i hjemmet

Lad os præsentere vores nye kollektion Starfloor Click Ultimate - et vinylgulv i naturtro flise-, sten- eller trælook med en maksimal slidstyrke og en indbygget akustikbagside som hjælper dig betydeligt med at dæmpe lydniveau-et i rummet og lydoverførslen mellem etager.

Takket være en stærk kompositkerne kan gulvet klare store temperaturudsving. Starfloor Click Ultimate kan lægges i rum med store vinduer og meget sollys, og er det perfekte valg til sommerhuset, så længe temperaturen ikke er mindre end 10° C om vinteren.

Starfloor Click 30

Starfloor Click er komplet ftalatfrit og anbefales af det svenske Astma- og Allergiforbund.Starfloor Click er et slidstærkt vinylgulv i planke- og fliseformat med eksklusive design. Starfloor Click er særdeles velegnet til boliger, men passer også godt til offentlige miljøer med lettere trafik.

Starfloor Click 55

Starfloor Click er et slidstærkt vinylgulv i planke- og fliseformat med eksklusive design. Gulvet føles blødt, er behageligt at gå på og nemt at holde rent. Takket være gulvets kliklåsesystem er det nemt at lægge uden brug af lim.

Starfloor Click Ultimate

Starfloor Click Ultimate er et trinlydsdæmpende vinylgulv som er let at lægge i planke- og fliseformat med maksimal slidstyrke. Vælg mellem træ- og stenmønstre og start med at skabe din personlige stil derhjemme.

Relaterede artikler

Vinylgul med hexagonmønster i køkkenmiljø
Hvad er vinylgulve og hvorfor vælge et?

Vores vinylgulve er udviklet til dig, der sætter pris på en personlig indretning og samtidig vil have et gulv, der kan klare hverdagens udfordringer.

Vælg dit nye gulv
Vælg dit nye gulv

Velkommen til Tarketts gulvmagasin! "Vælg dit nye gulv" giver dig tips, vejledning og information, og guider dig gennem processen med at vælge det rigtige gulv til din indretning.

Anbefalede kollektioner