LVT-vinylgulve - eksklusive modulære gulve, hvor design og funktion mødes

Vinylklik-gulve og vinylfliser til fuldliming

Eksklusive modulære vinylgulve, hvor design og funktion mødes

Vinylgulve er meget nemme at lægge, behagelige at gå på og lette at holde rene. Vores brede sortiment byder på alt fra naturtro sten-, flise og træmønstre til elegante designgulve. Du behøver ikke avanceret værktøj for at lægge et vinylgulv med click. Det er bare at vælge design og gå i gang med at forvandle rummet. 

Starfloor Clicks smarte kliksystem gør det nemt at lægge dit nye gulv uden brug af værktøj eller lim. Du kan endda lægge vinylgulvet ovenpå dit eksisterende gulv, så længe underlaget er plant og hårdt.

I vores lægningsanvisninger kan du se, hvordan du lægger dit nye klikgulv trin for trin. Læs dem grundigt igennem, før du begynder monteringen.

Så let lægger du et vinylklik-gulv fra Tarkett

Miljøvenlige og praktiske vinylgulve

Som et led i vores  arbejde for at mindske miljøpåvirkningen og forbedre indeklimaet, anvender vi ftalatfri teknologi i vores produktion af vinylgulve. Vores iD Click-gulve er ftalatfrit og har lave emissioner.

Den stærke overfladebehandling betyder, at iD Click Ultimate nemt holder til hverdagens slid fra blandt andet husdyr og børn. Den er gør også gulvet nemt at rengøre – normalt kan du nøjes med at feje eller støvsuge, og et meget beskidt vinylgulv klares med vådmopning.

Lyddæmpende gulv for et behageligt lydniveau i hjemmet

Lad os præsentere vores nye kollektion ID Click Ultimate - et vinylgulv i naturtro flise-, sten- eller trælook med en maksimal slidstyrke og en indbygget akustikbagside som hjælper dig betydeligt med at dæmpe lydniveauet i rummet og lydoverførslen mellem etager.

Takket være en stærk kompositkerne kan gulvet klare store temperaturudsving. iD Click Ultimate kan lægges i rum med store vinduer og meget sollys, og er det perfekte valg til sommerhuset, så længe temperaturen ikke er mindre end 10° C om vinteren.

iD Inspiration Click Solid 55

iD Inspiration Click Solid 55 er et vinylklik-gulv, som nemt kan monteres takket være det praktiske kliksystem. Kollektionen fås i 19 flotte designs i træ- og stenmønstre. En del af gulvene har en præget overflade, hvilket giver mønstret en naturtro og realistisk effekt. iD Inspiration Click Solid 55 erstatter vores tidligere kollektion Starfloor Click 55 og 55+.

iD Inspiration 55

iD Inspiration 55 fås i syv forskellige designs - kalksten, terrazzo, mørk eller lys marmor, beton, komposit og mikrocement. Mønstrene bliver taget direkte fra rigtige sten og efterfølgende trykt i en høj opløsning. Teknikken gør at man undgår synlige mønsterrepetitioner og du får et gulv med udseende som et ægte stengulv, men med vinylgulvets mange praktiske fordele.

iD Click Ultimate 55

iD Click Ultimate er et modulært vinylgulv, også kaldet LVT (Luxury Vinyl Tiles), med integreret akustikbagside. Det findes både som fliser til fuldliming og som vinylklik. Gulvet har den nye ultramatte overflade, TEKTANIUM™, som giver et næsten refleksfrit udseende og en høj modstandsdygtighed over for pletter og ridser. Designet til en travl hverdag i nordiske hjem.

Elegance Rigid 55

Elegance Rigid 55 er et vinylklik-gulv, også kaldet LVT (Luxury Vinyl Tiles), med integreret akustikbagside. Kollektionen fås i forskellige planke- og fliseformater. Gulvet har den nye ultramatte overflade, TEKTANIUM™ og designet til en travl hverdag. Et perfekt alternativ for dig, der leder efter en alt-i-én løsning og ønsker at spare både tid og penge.

Relevante artikler

Vinylgul med hexagonmønster i køkkenmiljø
Hvad er vinylgulve og hvorfor vælge et?

Vores vinylgulve er udviklet til dig, der sætter pris på en personlig indretning og samtidig vil have et gulv, der kan klare hverdagens udfordringer.

Vælg det rigtige gulv - vi har gulvet til dit hjem
Gulvguide - få hjælp til dit gulvvalg

Hvilket gulv skal jeg vælge? Skal det være træ, vinyl eller laminat - eller noget helt fjerde? Kend dit behov og forskel på de forskellige gulvtyper inden du vælger.

Anbefalede kollektioner