Nye kollektioner til LVT

Nye autentiske gulvdesigns med ultramat overflade

Eksklusive modulære vinylgulve, hvor design og funktion mødes

Vi har opdateret vores sortiment af vinylklik-gulve med smukke, naturtro træ- og stenmønstre og introducerer samtidig en helt ny kollektion af modulære vinylgulve med stenmønstre i et naturligt udseende og med en høj detaljegrad. Begge kollektioner har den nye ultramatte overflade, Tektanium™, som giver et næsten refleksfrit udseende med en ekstra modstandsdygtighed over for pletter og ridser.


De nye kollektioner iD Inspiration Click Solid 55 og iD Inspiration 55 er alle vinylgulve med en ultramat overflade, som er særligt velegnede til rum med direkte sollyspåvirkning i løbet af dagen eller i rum, hvor der er behov for at gulvet er ekstra slidstærkt, f.eks. i køkken-alrum eller entréer. Gulvene er behagelige og føles varme at gå på, de er lette at rengøre og kræver ingen ekstra pleje eller vedligeholdelse udover almindelig rengøring. Vores gulve indeholder ingen ftalater og har lave emissionsniveauer.

LVT gulv til entre og køkken

iD Inspiration Click Solid 55

iD Inspiration Click Solid 55 er et vinylklik-gulv, som nemt kan monteres takket være det praktiske kliksystem. Gulvet kan lægges oven på et eksisterende gulv eller på et jævnt klinkegulv med smalle fuger. Kollektionen fås i 19 flotte designs i træ- og stenmønstre. En del af gulvene har en præget overflade, hvilket giver mønstret en naturtro og realistisk effekt. Prægningen er lavet så det følger mønstret, hvilket giver det naturlige udseende. iD Inspiration Click Solid 55 erstatter vores tidligere kollektion Starfloor Click 55 og 55+. "Solid" refererer til en forstærkning af materialet, som gør gulvet mere formfast.

 LVT gulv til køkken og stue

iD Inspiration 55

iD Inspiration 55 fås i syv forskellige designs - kalksten, terrazzo, mørk eller lys marmor, beton, komposit og mikrocement. Mønstrene bliver taget direkte fra rigtige sten og efterfølgende trykt i en høj opløsning. Teknikken gør at man undgår synlige mønsterrepetitioner og du får et gulv med udseende som et ægte stengulv, men med vinylgulvets mange praktiske fordele. Forskellen i forhold til et traditionelt vinylklik-gulv er, at iD Inspiration 55 skal limes på underlaget. Fås hos udvalgte forhandlere.

 Gulve med en naturlig følelse

Galleri

Relaterede kollektioner

Du er måske interesseret i

Vinylgul med hexagonmønster i køkkenmiljø
Hvad er vinylgulve og hvorfor vælge et?

Vores vinylgulve er udviklet til dig, der sætter pris på en personlig indretning og samtidig vil have et gulv, der kan klare hverdagens udfordringer.

Vælg det rigtige gulv - vi har gulvet til dit hjem
Gulvguide - få hjælp til dit gulvvalg

Hvilket gulv skal jeg vælge? Skal det være træ, vinyl eller laminat - eller noget helt fjerde? Kend dit behov og forskel på de forskellige gulvtyper inden du vælger.