På vej til Milano Design Week i april

På vej til Milano Design Week i april

Milano Design Week er blevet verdensomspændende destination for designmærker, arkitekter, designere og specialdesignede medier med 1.000.000+ besøgende fra 140 lande, og vi er meget glade for at være en del af det i år. Salone del Mobile startede i september 1961 i Milano som en italiensk møbel- og møbel tilbehørsmesse. Begivenheden blev snart et must for fagfolk i Design og Arkitektur Industri verden over, og vi er begejstrede for at være aktivt med i år.

I år byder Tarkett varmt velkommen til "Formations", en storskala installation på Milano Design Week i samarbejde med svensk designstudio Note.

Anden akt

Denne installation bliver anden akt af ​​et kreativt samarbejde, der startede med en prisbelønnet installation "The Lookout" på Stockholm Furniture Fair tilbage i februar 2018. Vores samarbejde med Note designstudio blev prisbelønnet for at vise designpotentialerne hos Tarkett gulvmaterialer i et innovativt og indbydende rum at udforske.

Kærlighed til håndværk, smukke materialer og design er kernen i denne livlige og spændende begivenhed, der bringer kreative mennesker fra hele verden sammen. Fatastisk design og omhyggeligt håndværk har været kernen i vores produktdesign fra starten, hvorfor det virkede så naturligt at samarbejde med Note designstudio og være en del af denne verdensomspændende fest af Design i Milano.

Design og håndværk er vores DNA

"Formationer" - vores storskala installation - udforsker forestillinger om skala og konventioner af farveblokerende og flydende nuancer. Beliggende på Circolo Filologico Milanese, et mødested skabt som en fest og hyldest til sprog, twister vi vores eget designsprog til nye kreative sætninger.

Kom og mød os fra 8 til 14 april i Milano, og del med os på Instagram:
#Formations @tarkett
 @notedesignstudio