Vores udstilling under Stockholm Design Week: Snowtopped

Vores udstilling under Stockholm Design Week: Snowtopped

En installation som viser nye designmuligheder

Snowtopped er en installation skabt af Tarkett i samarbejde med Note Design Studio, der viser nye designmuligheder med materialer, der traditionelt lægges som gulve. "Vi ønskede at designe et miljø, der fremhæver materialets alsidighed og fleksibilitet og gøre det på en uventet måde," siger Charlotte Ackemar fra Note Design Studio.

Udstillingen er fortsættelsen af samarbejdet mellem Tarkett og Note Design Studio, der startede på Stockholms Furniture Fair 2018 (Møbelmesse) og som fik international betydning for installationen "The Lookout". Årets installation flyttes ud til byen og folket. Sammen i et snelandskab under stjernerne tager vi del af Sveriges fremste udtryk for bæredygtigt design.

Inspiration fra et snelandskab i bølgende former 

Inspirationen til Snowtopped er hentet fra det nordlige vinterlandskabs bløde og bølgende silhuet. Et landskab, hvor snetoppe af forskellige størrelser og former skaber et levende miljø for den besøgende at vandre rundt i, med en følelse af at være omgivet af sne og ikke vide, hvad der gemmer sig under det. Farveskalaen skifter i hvide og lyse gråtoner, og de subtile mønstre skaber skinnende effekter, der minder om forskellige lag sne.

Snowtopped er skabt med Tarketts homogene og holdbare vinylgulve, der bruges i offentlige miljøer over hele verden, og som er blevet fremstillet i Sverige siden 1940erne.

Udstillingen fandt sted højt over hustagene med en vidstrækt udsigt over hovedstaden under Stockholm Design Week på Stockholm Under the Stars, Brunkebergstorg 2 i Stockholm.

Billedgalleri

Relaterede artikler

iQ Optima billede
iQ - det bedste valg til erhvervsområder

På hospital- og skolekorridorer, hvor der er masser af mennesker og udstyr som passerer dagligt, udsættes gulvet for hård slitage.

Fokus på design
Fokus på design

Ligesom det er med mode, påvirkes indretning af trends inden for alt fra kunst og arkitektur til teknik og livsstil.