Badeværelse

Badeværelse

Det vigtigste krav i et badeværelse med dampende bruser, vandsprøjt fra badekar og fugtige håndklæder, er et gulv, der tåler fugt. Vinylgulve er det bedste valg: Vandtætte, meget nemt at rengøre og behagelige at gå på med bare fødder. Vinylgulvene fås i mange farver og stilarter, som du kan eksperimentere med. Er du til det klassiske look, eller foretrækker du et mere sofistikeret badeværelse? Uanset om du er til det trendy eller traditionelle, byder Tarketts vinylgulve til badeværelset på alt, hvad indretningshjertet begærer.

Badeværelset er ikke kun et af hjemmets vigtigste rum, det er også dit helt eget wellness-rum. Med vinylgulve sikrer du, at badeværelset både er funktionelt og rart at opholde sig i.. Vi foreslår, at du lader din indre indretningsarkitekt skabe et badeværelse, du nyder at være i. Gå på opdagelse i Tarketts store udvalg af smukke vinylgulve til badeværelset og find lige præcis den variant, der opfylder dine boligdrømme. 

Vi ved, at indretningen af dit drømmebadeværelse kræver mange svære beslutninger. Med Tarketts vinylgulve behøver du heldigvis ikke at gå på kompromis, for badeværelsesgulvene er både funktionelle og varierende i stil og farve – så har du ét valg mindre at tage stilling til. Og inspiration er der nok af: Uanset om du er til det stilfulde og klassiske look eller spændende nyt design, findes der et gulv til din smag. Men stil er lige så vigtigt som funktionalitet. Derfor er Tarketts gulve både vandtætte og lette at rengøre, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde dit smukke, nye badeværelse.

Hovedkrav
Når du vælger et gulv til badeværelse, skal du sørge for at opfylde følgende krav
  • Vandbestandigt
  • Varmende egenskaber
  • Nemt at rengøre
  • Designvalg
Services