LVT Vinylklik-gulv iD Click Ultimate fra Tarkett

iD Click Ultimate 55 - vinylklik-gulve i træ- og stendesign

iD Click Ultimate

Naturtro og flotte designs

iD Click Ultimate 55 er et vinylklik-gulv, også kaldet LVT (Luxury Vinyl Tiles), med integreret akustikbagside. Kollektionen består af 16 nye designs af modulære og udtryksfulde vinylklik-gulve, der fås i fem forskellige planke- og fliseformater. iD Click Ultimate 55 består af gulve i autentiske træ- og stendesign, hvor udtrykket bliver taget direkte fra træplanker og sten og printet i en høj opløsning. Overfladerne er præget med strukturer, der bidrager til det naturlige udseende. 

Vinylklik-gulv iD Click Ultimate fra Tarkett

Slidstærkt og behageligt at gå på

Gulvet har den nye ultramatte overflade, TEKTANIUM™, som giver et næsten refleksfrit udseende og en høj modstandsdygtighed over for pletter og ridser

Med iD Click Ultimate kombineres smukke, naturlige udtryk med vinylgulves store fordel: ultra nem rengøring og vedligeholdelse.

Takket være den stærke kompositkerne, er iD Click Ultimate 55 et godt valg til rum med store vinduer og meget sollys, da gulvet kan klare store temperaturudsving.

Ligesom vores øvrige vinylgulve, er kollektion lyddæmpende. Med iD Click Ultimate 55 opnås en lydreduktion på 19 dB med den integrerede akustikbagside   og overfladen føles varm og behagelig at gå på.

Vinylklik-gulv iD Click Ultimate fra Tarkett

Fleksibelt og let at installere

GenClick® klik-systemet gør at iD Click Ultimate 55 kan lægges uden brug af lim. Gulvene er hurtige og lette at installere, og kan lægges direkte oven på et eksisterende gulv, hvis blot det har en hård og jævn overflade. iD Click Ultimate 55 er samtidig nemt at tilskære og tilpasse.*

iD Click Ultimate 55 er produceret i Europa, er fri for ftalater og har et meget lavt emmisionsniveau, hvilket bidrager positivt til indeklimaet. iD Click Ultimate 55 er endnu et skud på stammen i iD-familien, som omfatter en lang række af slidstærke og genanvendelige vinylgulve og -fliser, alle sammen med naturtro designs. Udvalgte designs er derfor også tilgængelige i flere gulvtyper og iD-kollektioner. Se hele vores udvalg her.

 

*Læs altid lægningsanvisningen inden du begynder.

Oplev den nye kollektion

Du er måske interesseret i

Vinylklik-gulve og vinylfliser til fuldliming
Vinylklik-gulve og vinylfliser til fuldliming

LVT (Luxury Vinyl Tiles) - eksklusive modulære vinylgulve, hvor design og funktion mødes. Vinylgulve fra vores iD-serie kommer i naturtro designs, en ultra-mat overflade og med høj slidstyrke.

iD Inspiration. Modulære vinylgulve fra Tarkett
Nye autentiske gulvdesigns med ultramat overflade

Et naturtro udtryk og en ultramat overflade er i fokus med vores nye kollektioner af modulære vinylgulve