Sildebensparket- Segno

Sildebensparket- Segno

Klassisk design i en nyfortolkning- sildebensparket

Nu lancerer vi endelig den klassiske sildebensparket i en helt ny fortolkning. Den nye kollektion Segno kombinerer vores kvalitet og finish med et nyt designkoncept, som kan anvendes til at skabe det perfekte trægulv til et hvilket som helst miljø. For at gøre det muligt at skræddersy både traditionelle designs og nye kreative udtryk kan gulvenen lægges på mange forskellige måde. Gulvenen er velegnet til  miljøer, hvor der efterstræbes en elegant skandinavisk indretningstil.

Se hele Segno-kollektionen her

Skabe personlige og kreative løsninger

Segno som betyder ”tegn” på italiensk, er navnet på Tarketts nye kollektion med en modulær gulvløsning, der gør det muligt for både privatpersoner og arkitekter at indrette og skabe personlige og kreative løsninger i indretningsprojekter. Med kollektionen findes forudsætningen for at designe det gulvmønster som gør at et rum opnår sit fulde potientiale.

Fra mørkebrune toner til lyse, svagt pigmenterede farver

Segno kan lægges på mange forskellige måder for at sammensætte både det traditionelle mønster og nye udtryk. Et eksempel på dette er det klassiske sildebensparket, som i Segno er opbygget i venstre og højre brædder, hvilket giver det næsten ubegrænsede kreative muligheder. Når gulvet lægges i forskellige vinkler, er det indfaldende lys med til yderligere at tilføre et designelement til gulvet, hvilket skaber en dynamisk og smuk visuel effekt.

Den nye kollektion kommer til at være tilgængelig i fem farver baseret på tidligere bestsellers: Fra mørkebrune toner til lyse, svagt pigmenterede farver.

Segno lanceres tidligt efterår 2019 og kommer til at kunne forhandles hos velassorterede gulvforhandlere.

Billedgalleri

Relateret artikel

Klassisk modulærmønstret trægulv i en moderne stue, her kollektionen Noble fra Tarkett
Vores trægulve

Se vores smukke og holdbare trægulve. Designet af naturen. Fremstillet med omtanke.

Anbefalet kollektion