Vinylgul med hexagonmønster i køkkenmiljø

Hvad er vinylgulve og hvorfor vælge et?

Hvad er et vinylgulv?

Vores vinylgulve er perfekte til hjemmet i rum, som er særligt udsat for stor belastning fra for eksempel snavs og spild. Vores vinylgulve har en ekstremt slidstærk overflade, som er let at holde ren. Samtidig er vinyl et varmt, behageligt og støjsvagt materiale, som giver dig en bedre komfort i hjemmet.  Et gulv, som ganske enkelt er let at leve med.  

Vores vinylgulve

Med et vinylgulv i entreen, køkkenet eller børneværelset betyder det ikke noget, at hunden slæber sand med ind, eller om gæsterne kommer til at spilde deres drikkevarer. Vores vinylgulve er slidstærke, praktiske og lette at rengøre, når du har brug for det. Samtidig er de bløde og behagelige at gå på. De er designet til dig, der sætter pris på en personlig indretning og stil, og som samtidig vil have tid til andre ting. 

Hos Tarkett arbejder vi konstant på at forbedre design, funktion og miljøegenskaber for vores gulve. Vi ønsker at producere gulve, som bidrager til et bedre miljø og indeklima. Derfor er vores vinylgulve for eksempel fri for ftalater og har ekstremt lave emissioner. 

Vælg din stil i køkkenet...

Køkkenet er ikke bare hjemmets hjerte. Det er det rum i et moderne hjem, der bliver udsat for størst slitage. I årets kollektion finder du både flotte vinylgliser grafiske mønstre og vinylplanker i stilrene træ- og stenmønstre.

Et vinylgulv er praktisk, slidstærkt, rengøringsvenligt, flot og behageligt at gå på. Gulvets beskyttende overflade gør det let at holde rent. Vinyl er ganske enkelt det perfekte køkkengulv!

...I entreen

Vinylgulve byder på masser af fordele som det store udvalg af flotte mønstre og de praktiske egenskaber, der gør dem lette at holde.

Med et vinylgulv kan du hurtigt tørre gulvet af, så det ser pænt og rent ud. Den stærke overfladebehandling sikrer nemlig, at snavset ikke sætter sig fast. Vil du begrænse snavset endnu mere, er det en god ide med en god dørmåtte i entreen.

...Eller i børneværelset

Vinylgulve er ikke bare utroligt nemme at holde rene. De er en af markedets mest støjssvage gulvtyper. Perfekt til børneværelser, hvor både aktivitet og som regel er lidt højere. 

Praktiske og slidstærke gulve, som kan holde til et aktivt familieliv samtidig med, at de designmæssigt passer perfekt ind i det moderne hjem.

Relaterede artikler

Vælg det rigtige gulv - Gulve til alle rum og smag
Vælg det rigtige gulv - Gulve til alle rum og smag

Det er spændende at vælge et nyt gulv som kan forny et helt rum, og det er vigtigt at vælge rigtigt.

Vælg det rigtige gulv - 4 spørgsmål til Tarketts designere
Vælg det rigtige gulv - 4 spørgsmål til Tarketts designere

Tarketts internationale designteam følger trends inden for alt fra mode og livsstil til arkitektur og kunst. På den måde skaber de et godt udgangspunkt for udvikling af materialer, mønstre og farver.

Vinylgulv som klikgulv
Vinyl klikgulv

Starfloor Click er et flot og holdbart vinylgulv i planke- eller fliseformat. Gulvet har et kliksystem, der gør det nemt at lægge selv.

Anbefalede kollektioner