Spændende mønstre med vores vinylgulv

Spændende mønstre med vores vinylgulv

Smukke og slidstærke vinylgulve

Vores vinylgulve er udviklet til dig, der kan lide en smuk personlig indretning, samtidig med, at dit gulv kan klare hverdagens udfordingringer. Vores vinylgulve er lige så flotte, som de er bløde og støjsvage at gå på. De er også slidstærke og nemme at rengøre.

Hos Tarkett arbejder vi hele tiden på at forbedre design, funktionalitet og miljømæssige egenskaber på vores gulve. Vi ønsker at producere gulve, der bidrager til et bedre miljø. Et eksempel på dette er, at vores vinylgulve er baseret på ftalatfri teknologi og har ekstremt lave emissioner.

Vælg din stil i køkkenet...

Køkkenet er ikke kun hjemmets hjerte. Det er det rum i et moderne hjem, der bliver udsat for størst slitage. I årets kollektion finder du både lækre grafiske mønstre og stilrene træ- og stenmønstre.

Et vinylgulv er praktisk, robust, rengøringsvenligt, flot og dejligt at gå og stå. Gulvets beskyttende overflade gør det let at holde rent. Vinyl er ganske enkelt det perfekte køkkengulv!

... I entreen

Når det kommer til vinylgulve finders der masser af fordele, dels det store udvalg af flotte mønstre, dels de praktiske egenskaber som gør dem lette at holde.

Med et vinylgulv kan du hurtigt tørre gulvet af, så det ser pænt og rent ud. Den slidstærke overfladebehandling sikrer nemlig, at snavset ikke sætter sig fast. Vil du begrænse snavset endnu mere, så er en god dørmåtte i entréen et godt tips.

... Eller i børneværelset

Vinylgulve er ikke kun utroligt nemme at holde rene. De er en af markedets mest lydsvage gulvtyper. Perfekt til børneværesler, hvor både aktivitet og lydvolumen plejer at ligge på et lidt højere niveau.

Praktiske og slidstærke gulve som kan holde til et aktivt familieliv, samtidig med at de er designmæssigt interessante i det moderne hjem.

Anbefalede kollektioner

Relaterede artikler
Vælg det rigtige gulv - Lægning og vedligeholdelse
Vælg det rigtige gulv - Lægning og vedligeholdelse

Sådan lægger du dit nye træ- og laminatgulv. Vores 2-lock kliksystem har gjort det endnu lettere at lægge træ- og laminatgulve med nogle få værktøjer.

Vælg det rigtige gulv - Gulve til alle rum og smag
Vælg det rigtige gulv - Gulve til alle rum og smag

Det er spændende at vælge et nyt gulv som kan forny et helt rum, og det er vigtigt at vælge rigtigt.

Vælg det rigtige gulv - Gulvdesign med et personligt udtryk
Vælg det rigtige gulv - Gulvdesign med et personligt udtryk

Hvordan ser dit hjem ud? Det personlige udtryk er vigtigt i hjemmet, og dit valg af gulv har stor betydning, når du skal skabe et hjem, som passer til din livsstil, og som du trives i.

Dette års moodboard for indretningstrends
Indretningstrends til boligen i 2018

I år drejer indretningdesign sig om at dele erfaringer. Læs om, hvad vores designeksperter spår som årets store trends.

Vælg det rigtige gulv - 4 spørgsmål til Tarketts designere
Vælg det rigtige gulv - 4 spørgsmål til Tarketts designere

Tarketts internationale designteam følger trends inden for alt fra mode og livsstil til arkitektur og kunst. På den måde skaber de et godt udgangspunkt for udvikling af materialer, mønstre og farver.