Vælg dit nye gulv

Vælg dit nye gulv

Vælg dit nye gulv

Velkommen til Tarketts gulvmagasin! "Vælg dit nye gulv" giver dig tips, vejledning og information, og guider dig gennem processen med at vælge det rigtige gulv til din indretning. De 4 sektioner forklarer, rådgiver og hjælper dig, så du kan blive inspireret, læse om dine muligheder og finde ud af, hvordan dine indretningsdrømme kan blive til virkelighed. For når alt kommer til alt, er det, hvad gulvbelægning handler om: indretning!

Vælg det rigtige gulv

Alle hjem - og rum - har sin egen historie og forskellige brugere og livsfaser. Vi hjælper dig med at vælge det materiale, design, den tykkelse, overfladebehandling og lægningssystem, som passer dig og det rum, du vil indrette.


Trægulve, laminatgulve, boligvinyl, vinylfliser/planker
Hvilket gulv vælger du?
 

Relaterede artikler

Vælg det rigtige gulv - vi har gulvet til dit hjem
Gulvguide - få hjælp til dit gulvvalg

Hvilket gulv skal jeg vælge? Skal det være træ, vinyl eller laminat - eller noget helt fjerde? Kend dit behov og forskel på de forskellige gulvtyper inden du vælger.

Vælg det rigtige gulv - 4 spørgsmål til Tarketts designere
Vælg det rigtige gulv - 4 spørgsmål til Tarketts designere

Tarketts internationale designteam følger trends inden for alt fra mode og livsstil til arkitektur og kunst. På den måde skaber de et godt udgangspunkt for udvikling af materialer, mønstre og farver.