Indretningstrends til boligen i 2018

Indretningstrends til boligen i 2018

Indretningstrends til boligen i 2018

I år blev Tarketts boligkollektioner designet i overensstemmelse med de store indretningstrends. Disse trends illustrerer, hvordan vi interagerer med verden omkring os. For eksempel illustrerer indretningstrends i år, vores vilje til at dele meningsfulde erfaringer med andre ved at tilhøre stærke samfund med fælles interesser og værdier. De skildrer også den slags indretningsdesignoplevelser kunder søger. "Når vi integrerer farver, mønstre, teksturer, lys og linjer, skaber vi oplevelser", siger Tarketts Design Direktør, Patricia Leunis. For at illustrere disse nye livsformer har vores Designteam identificeret fire hovedtrends for 2018:

Oh happy days!

"Interiørrum kan give uendelige og sjove kreative muligheder" Patricia Leunis, Design Direktør

I år udviklede Tarkett moderne vinylrulle- og flisegulvsamlinger med et resolut optimistisk touch. "Oh Happy Days!" trenden, der inspirerede Tarketts designerer, er til det indre barn i dig, for den optimistiske og den glade, der ønsker at leve i glade rum med et twist af fantasi og et strejf af excentricitet. Denne trend leger med en regnbue af farver, ikoniske dyr og grafiske mønstre i hvert et rum, for at gøre det daglige liv sjovt og løbe væk fra rutinemæssige eller kedelige indretninger. Livet behøver ikke altid at være kedeligt: farver, skøre former og sjove mønstre er alle sammen med til at gøre indretningen til kreativitetens og legens tempel.

En hyldest til årstiderne

“Vores voksende økologiske bevidsthed sætter os i stand til at vælge flere naturlige materialer til vores indretning” Patricia Leunis, Design Direktør
Dette års trædekorationer hylder naturens årstider og bidrager til at gøre indretningen harmonisk og beroligende. Når økologisk opmærksomhed og ansvarligt forbrug bliver en stærk trend, bliver "Less is more" et livsmotto for mange. "En hyldest til årstiderne" belyser et dybt ønske om et langsommere, mere simpelt og minimalistisk liv, der følger rytmen af naturens årstider. En længsel efter at blive ét med ens indre ved at hylde skønhed og leve tættere på naturen i al dens skønhed. Denne trend medfører virkelig en ændring i tempoet med den beroligende tilstedeværelse af lys, ro og grønt.

New folk

“New folk" kulturen er fuld af meningsfulde motiver. Trenden fra "New folk" kulturen er inspireret af traditionelle kulturer fra hele verden” Patricia Leunis, Design Direktør


Dette års gulvmønstre var stærkt inspireret af den rige inspiration fra traditionelle kulturer. Ved at invitere denne trend ind i dit hjem vil den gøre din indretning til en endeløs kilde af inspiration. "New folk" trenden favner vores globaliserede samfunds ønske om at møde og forundres over nye kulturer og mennesker. Det giver en varm og multikulturel stemning, der fokuserer på fornøjelsen af at være sammen og trække vejret i verdens mange skønheder. "New folk" har også en stor betydning for det personlige udtryk såvel som hygge og det at dele de afslappede øjeblikke. "New folk" indretning er fyldt med værdifulde genstande, etnisk udsmykning, varme og kontrast, at blande det moderne med tradition.

Soft Silence

“En af dette års store trends er en blanding af eksperimentelle men også bløde puppelignende interiørrum.“Soft Silence” er en moderne og nutidig stil.” Patricia Leunis, Design Direktør

Dette års gulvkollektion til hjemmet var designet til at gøre indretningen både meget moderne og behagelig. Hvis luksuriøse og luftige rum med en minimalistisk og en rolig atmosfære får dig til at føle dig hjemme, så er "Soft Silence" bestemt noget for dig. "Soft Silence" indretning er både subtil såvel som eksperimentel. Det, der gør disse indretninger særlige, er deres moderne og designorienterede udseende blandet med et blødt og sødt touch, der giver et overordnet indtryk af feminin luksus. Det overdådige og det minimalistiske går sammen og skaber unikke og yderst moderne rum.

Alle dette års trend har inspireret til skabelsen af ​​vores gulvkollektion til hjemmet, fra træ til luksus vinylfliser og vinylruller. Vælg den trend der passer dig bedst, og gør den til din egen!

Udforsk vores gulvkollektion til hjemmet:

Billedgalleri

Relaterede artikler

- Trægulv
Trægulv - Lad naturen være en del af dit hjem

Nu har vi udvidet vores trægulvskollektion Shade med syv nye farvenuancer. Fra kolde til varme toner i forskellige designs, hver nøje udvalgt til at matche skandinaviske indretningstendenser.

Vinylgul med hexagonmønster i køkkenmiljø
Hvad er vinylgulve og hvorfor vælge et?

Vores vinylgulve er udviklet til dig, der sætter pris på en personlig indretning og samtidig vil have et gulv, der kan klare hverdagens udfordringer.

Woodstock laminatgulv i køkken
Laminatgulv - praktisk, slidstærk og flot!

Nu behøver du ikke længere at vælge mellem funktion og design, når det gælder gulve. Med Tarketts laminatgulve får du både et flot udseende og en uovertruffen funktionalitet.

Vinylklik-gulve og vinylfliser til fuldliming
Vinylklik-gulve og vinylfliser til fuldliming

LVT (Luxury Vinyl Tiles) - eksklusive modulære vinylgulve, hvor design og funktion mødes. Vinylgulve fra vores iD-serie kommer i naturtro designs, en ultra-mat overflade og med høj slidstyrke.

Tarkett parketgulv Play ask Ivory
Hvad er parketgulve?

Et parketgulv er lavet af træ, afhængigt af tykkelsen, har det forskellige konstruktioner. Det har altid et overfladelag af hårdttræ, såsom eg, aske, løn, bøg, birk eller valnød.