Trægulv - Lad naturen være en del af dit hjem

Trægulv - Lad naturen være en del af dit hjem

Lad naturen være en del af dit hjem

Nu har vi udvidet vores trægulvskollektion Shade med syv nye farvenuancer. Fra kolde til varme toner i forskellige designs, hver nøje udvalgt til at matche skandinaviske indretningstendenser og stilarter. Oplev skønheden og det store udvalg og lad dig inspirere af naturens eget design. Ønsker du at se hele vores Shade-kollektion, så kan du se den her.

Ansvarligt udvalgt og omhyggeligt produceret

Hos Tarkett ser vi ikke bæredygtighed som en begrænsning, men i stedet er det noget, der inspirerer os til at tænke nyt om alt, hvad vi gør.

Siden 2011 er vores produktudvikling baseret på den lukkede cyklus i henhold til principperne om Cradle to Cradle og cirkulær økonomi. Cradle to Cradle™ arbejder med tredjepartscertificering for at vurdere produktets miljøpåvirkning. Vurderingen er baseret på fem kategorier: materialer, genanvendelse, vedvarende energi, vand og socialt ansvar.

Shade-kollektionen er Cradle to Cradle®-certificeret på sølvniveau. Det handler om at gøre de rigtige ting fra starten.

Læs mere om vores bæredygtighedsarbejde her.

 

Billedgalleri

Relaterede artikler

Klassisk modulærmønstret trægulv i en moderne stue, her kollektionen Noble fra Tarkett
Vores trægulve

Se vores smukke og holdbare trægulve. Designet af naturen. Fremstillet med omtanke.

Tarkett parketgulv Play ask Ivory
Hvad er parketgulve?

Et parketgulv er lavet af træ, afhængigt af tykkelsen, har det forskellige konstruktioner. Det har altid et overfladelag af hårdttræ, såsom eg, aske, løn, bøg, birk eller valnød.