Ægte håndværk siden 1886 - Tarkett trægulve

Ægte håndværk siden 1886 - Trægulve

Tarkett har produceret trægulve siden 1886

Seks år tidligere, opfandt Thomas Alva Edison den elektriske pære, og tre år senere blev Eiffeltårnet færdigbygget. Fra begyndelsen var det et ægte gedigent håndværk, primært til markedet i Skåne. Med udgangspunktet i håndværket, er det i dag en førende moderne produktion med en million kvadratmeter tilpasset miljøet og mennesker i hele verden.

 

Når du vælger et trægulv fra Tarkett, får du mere end blot trægulvet. Du får også erfaringer og færdigheder, der sikrer en solid høj kvalitet. En viden, der er opbygget og udviklet gennem generationer. I dag kombineres denne viden med den allernyeste teknologi, som giver nye, moderne, smarte og smukke trægulve.

Hvert år lanceres nyheder og innovationer, der er udviklet til at opfylde de nyeste trends inden for design og indretning. Hvert år er de klassiske trægulve med også med til at inspirere og tiltrække opmærksomhed omkring mærket Tarkett.

En af grundene til Tarketts succeshistorie er ønsket om konstant at forbedre og aldrig hvile på laurbærrene.

Billedgalleri

Relaterede artikler

- Trægulv
Trægulv - Lad naturen være en del af dit hjem

Nu har vi udvidet vores trægulvskollektion Shade med syv nye farvenuancer. Fra kolde til varme toner i forskellige designs, hver nøje udvalgt til at matche skandinaviske indretningstendenser.

Klassisk modulærmønstret trægulv i en moderne stue, her kollektionen Noble fra Tarkett
Vores trægulve

Se vores smukke og holdbare trægulve. Designet af naturen. Fremstillet med omtanke.

Tarkett parketgulv Play ask Ivory
Hvad er parketgulve?

Et parketgulv er lavet af træ, afhængigt af tykkelsen, har det forskellige konstruktioner. Det har altid et overfladelag af hårdttræ, såsom eg, aske, løn, bøg, birk eller valnød.

Vores kollektioner