Inspiration
Se hvordan gulvet ser ud i et rum
Se vores gulv i værktøjet Roomdesigner, så kan du se hvordan gulvet kommer til at se ud.
Om Tarkett
Hvor kan jeg købe Tarkett-gulve?
Her finder du vores forhandlerside, hvor du nemt kan søge på din by og herefter se mulighederne i dit nærområde.
-
Season Oak LIGHT BROWN
LVT Gulv & Vinylfliser

Elegance Rigid 55 - Season Oak LIGHT BROWN

Oplev Elegance Rigid 55, vores seneste kollektion af LVT-vinylgulve (klikvinyl og fliser). Et perfekt alternativ for alle, der leder efter en alt-i-én løsning og ønsker at spare både tid og penge. Takket være en integreret akustikbagside og det innovative kliksystem, GenClick®, kan man installere gulvet hurtigt og nemt. Man kan endda lægge det direkte oven på keramiske fliser (maksimal fugebredde på 6 mm og en dybde på 3 mm). Elegance Rigid 55 har en stærk kompositkerne, hvilket betyder, at gulvene kan klare store temperaturudsving. 

Elegance Rigid 55 er et gulv med en høj slidstyrke og unikke trinlydsdæmpende egenskaber. Kollektionen egner sig til såvel boliger, kollegier, plejehjem, undervisningsinstitutioner som forskellige segmenter med høj trafik såsom detail, butikker, kontor, og erhverv, samt til hospitality og indretning af moderne hotelmiljøer. 

Kollektionen består af ti autentiske træ- og stendesign, hvor udtrykket bliver taget direkte fra træplanker og sten og printet i en høj opløsning. Designene er nøje udvalgt for at harmonere med den nordiske indretningsstil. Overfladerne er strukturerede, hvilket yderligere bidrager til det naturlige udseende. 

Elegance Rigid 55 har Tarketts ultramatte overflade, TEKTANIUM™, som giver et næsten refleksfrit udseende og en høj modstandsdygtighed over for pletter og ridser.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Brugsklasse for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering - Brugsklasse: 33 Heavy
Samlet tykkelse: 5,50 mm
Tykkelse på slidlaget: 0,55 mm
Garanti i boligmiljø (i år): 20 år
Planke (1 varenummer)
Se alle Elegance Rigid 55
Beklager, vi fandt ingen formater
Du kan kontakte kundeservice for yderligere information.
Kontakt kundeservice
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå Elegance Rigid 55