Inspiration
Se hvordan gulvet ser ud i et rum
Se vores gulv i værktøjet Roomdesigner, så kan du se hvordan gulvet kommer til at se ud.
Om Tarkett
Hvor kan jeg købe Tarkett-gulve?
Her finder du vores forhandlerside, hvor du nemt kan søge på din by og herefter se mulighederne i dit nærområde.
-
Contemporary Oak NATURAL
LVT Gulv & Vinylfliser

iD Click Ultimate 55 - Contemporary Oak NATURAL

iD Click Ultimate er et slidstærkt vinylgulv som findes både som vinylklik med integreret akustikbagside og som fliser til fuldlimning. Gulvet har den nye ultramatte overflade, TEKTANIUM™, som giver et næsten refleksfrit udseende og en høj modstandsdygtighed over for pletter og ridser. Gulvet er derudover et godt valg til rum med store vinduer og meget sollys, da gulvet takket være en stærk kompositkerne kan klare store temperaturudsving. Det er hurtigt at installere med et let klik-system og det kan lægges direkte oven på dit eksisterende gulv, hvis blot det har en hård og jævn overflade.

iD Click Ultimate er designet til en travl hverdag i nordiske hjem og du får her et slidstærkt gulv som egner til de fleste rum i hjemmet (vådrum undtaget). iD Click Ultimate  består af 16 designs i smukke, naturtro træ- og sten design. Gulvet er produceret i Europa, fuldt ud genanvendeligt, fri for ftalater, og det har et meget lavt emmisionsniveau.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Heterogen (polyvinylchlorid) gulvbelægning
Brugsklasse for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering - Brugsklasse: 33 Heavy
Samlet tykkelse: 6,50 mm
Tykkelse på slidlaget: 0,55 mm
Planke (1 varenummer)
Se alle iD Click Ultimate 55
Beklager, vi fandt ingen formater
Du kan kontakte kundeservice for yderligere information.
Kontakt kundeservice

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate 55 er et vinylklik-gulv, også kaldet LVT (Luxury Vinyl Tiles), med integreret akustikbagside. Kollektionen består af 16 nye designs af modulære og udtryksfulde vinylklik-gulve, der fås i fem forskellige planke- og fliseformater. iD Click Ultimate 55 består af gulve i autentiske træ- og stendesign, hvor udtrykket bliver taget direkte fra træplanker og sten og printet i en høj opløsning. Overfladerne er præget med strukturer, der bidrager til det naturlige udseende. 

iD Click Ultimate vinylgulv
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå iD Click Ultimate 55