Inspiration
Se hvordan gulvet ser ud i et rum
Se vores gulv i værktøjet Roomdesigner, så kan du se hvordan gulvet kommer til at se ud.
Om Tarkett
Hvor kan jeg købe Tarkett-gulve?
Her finder du vores forhandlerside, hvor du nemt kan søge på din by og herefter se mulighederne i dit nærområde.
-
Granit PASTEL ORANGE 0457
Badeværelsesgulve

iQ Granit - Granit PASTEL ORANGE 0457

iQ Granit er slidstærkt, fleksibelt og nemt at lægge. Kollektionen er blevet opdateret, så den klassiske palet er blevet lysere og har fået et retningsløst mønster.

Kollektionen indeholder 50 farver - fra nordiske grå og beige nuancer til lyse pastelfarver. Kollektionen er blevet suppleret med mønsterbilledet iQ Granit Sense, som er et harmonisk demenstilpasset design. Hele kollektionens farvepalet er udviklet, så den kan kombineres med iQ Eminent. I iQ Granit-kollektionen findes farvekoordinerede løsninger med lyddæmpende, skridsikre og elektrisk afledende egenskaber.

iQ Granit kan bestilles med bioattribueret vinyl. Det betyder, at den fossile olie erstattes af biobaserede råvarer under produktionen efter princippet om massebalance. 

iQ Granit er ligesom Tarketts andre homogene vinylgulve ftalatfri og har VOC-udledning under målbart niveau, med TVOC på 10 µg/m³ efter 28 dage. Dette kombineret med høj slidstyrke, lang levetid, skånsom og økonomisk vedligeholdelse samt en overflade, der kan tørpoleres til ny tilstand, gør iQ Granit til det perfekte valg til hospitaler og skoler. iQ gulve er i dag også blevet populære som indretningsmateriale i boliger såvel som til miljøer som kontorer og butikker.

Gulvet kan genanvendes og blive til råvarer i nye gulve. Se vores andre genanvendelige gulve, der er inkluderet i vores Circular Collection.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Homogen polyvinylvchlorid med skumlag
Bindemiddelindhold: Type I
Klassificering - Brugsklasse: 34 Very Heavy
Brugsklasse for industrielt miljø: 43 Høj
Overfladebehandling: Ny iQ PUR
Rulle (1 varenummer)
Flise (1 varenummer)
Se alle iQ Granit
Beklager, vi fandt ingen formater
Du kan kontakte kundeservice for yderligere information.
Kontakt kundeservice
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå iQ Granit