Inspiration
Se hvordan gulvet ser ud i et rum
Se vores gulv i værktøjet Roomdesigner, så kan du se hvordan gulvet kommer til at se ud.
Om Tarkett
Hvor kan jeg købe Tarkett-gulve?
Her finder du vores forhandlerside, hvor du nemt kan søge på din by og herefter se mulighederne i dit nærområde.
-
Woodstock Soundlogic
Vælg et design.
Laminatgulve

Woodstock Soundlogic

NYHED

Woodstock SoundLogic er forsynet med en akustikbagside, som giver en trinlydsdæmpning på 17 dB, hvilket gør det til vores mest støjsvage laminatgulv. Der kræves ikke noget ekstra underlag, og gulvet er derfor hurtigere og mere økonomisk at lægge end mange andre gulvtyper. Kollektionen er bred og tilbyder mange fine designvalg. Her finder du både traditionelle 3- og 2-stavsdesign, samt klassiske planker. De fleste af plankerne er desuden fasade rundt om kanterne for at forstærke følelsen af et ægte trægulv. 

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Laminatgulv
Brugsklasse for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering - Brugsklasse: 32 Normal
Densitet af fiberplade: 800 kg/m³
Samlet tykkelse: 9 mm
Se alle Woodstock Soundlogic
Beklager, vi fandt ingen formater
Du kan kontakte kundeservice for yderligere information.
Kontakt kundeservice

Ny laminatkollektion med klassiske mønstre

Laminat er et godt alternativ til traditionelle trægulve og fås til en god pris. Det er slidstærkt og ridsefast og er velegnet til aktive familier med hund og børn. 

I den nye kollektion Woodstock XL samler vi vores mest elegante designs: tidløse to-meters planker, klassisk Chevron- sildebens og rudemønstre (fletparket) i forskellige nuancer. Woodstock-gulvene er kendetegnet ved en naturtro overfladestruktur, som giver fornemmelsen af ægte træplanker.

Tarketts laminatgulve består af 83-87 % råvarer fra vedvarende kilder og fungerer fint sammen med gulvvarme. Alt træ er PEFC-certificeret, hvilket sikrer, at råvaren er produceret med respekt for både skovarbejderen og skoven.

Ny laminatkollektion med klassiske mønstre
Teknik- og miljøspecifikationer

Lægning af laminatgulv – helt enkelt

Det er enkelt at lægge et laminatgulv, da brædderne let samles uden lim eller specialværktøj. Men selvom det er let, har du muligvis brug for vejledning. Derfor har vi samlet nyttige oplysninger nedenfor. Før du lægger gulvet, bør du læse vores detaljerede instruktioner igennem og derefter lægge laminatgulvet trin for trin. 

Lægning af laminatgulv – helt enkelt
Forstå Woodstock Soundlogic